resim yok
08 Nisan 2013 - 00:00

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Kadir Çöpdemir'e öyle itiraflarda bulundu ki, izleyen herkes şaştı kaldı.

TRT 1'de yayınlanan 'Kadir Çöpdemir koptu geliyor' programına konuk olan Kurtlar Vadisi'nin fefomen ismi Necati Şaşmaz daha önce hiç duyulmayan sırlarını ilk kez açıkladı.

Hayranlarının yoğun tezahüratı altında stüdyoya giren Şaşmaz'la program sunucu Kadir Çöpdemir arasındaki sohbet izleyen herkese kahkahalar attırdı.

"Amerika'ya gidemedim. Şerden hayır çıktı. 11 Eylül'de ikiz kulelerin yıkılması şerse şerden hayır çıktı. Gidemedik. Önüme ne kadar engel çıkarsa çıksın, aşmaya çalıştım. Hiç İngilizce bilmeden Kanada'ya gittim. Hiç oyunculuk bilmeden eğitim almadan bu işe girdim. Birazcık sebat etmek, çalışmak, yıkılmamak lazım!" diyen Necati Şaşmaz canlı yayında günde 80 bardak çay içtiğini ilk kez açıkladı.

 

"GÜNDE 50, BAZEN 80 BARDAK İÇİYORUM"

Günde 50 bardak çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80'e çıktığını belirten ünlü oyuncu, "Hatta bir ara çayı pipetle içmeye başlamıştım, düşünün artık halimi" diyerek çay tutkusunu gözler önüne serdi.

OYUNCULUK BİTERSE NECATİ ŞAŞMAZ NE YAPAR?

 



Kadir Çöpdemir'in "Eğer bir gün oyunculuk bitirse ne iş yaparsınız?" sorusuna Necati Şaşmaz'ın yanıtı şöyle oldu:

"Birçok şey yapabilirim, kitap yazarım, şiir yazarım, müzik yaparım."

GÜLAY'IN KURTLAR VADİSİ ANISI

Kadir Çöpdemir'in diğer bir konuğu ise Türk Halk Müziği'nin en güzel seslerinden biri olan Gülay'dı.

 

Gülay bir konserinde Asiye ve beyaz giyme toz olur türkülerinin istek olarak gelmesine çok şaşırdığını ve isteyenlerin Kurtlar Vadisi fenomeni olduğu öğrendiğini söyledi.

Gülay'ın Kurtlar Vadisi ile ilgili bir anısı ise gerçekten dikkat çekici. İşte Gülay'ın ağzından o anı:
[reklam]
"Bir akrabam evde pijama ile otururken Vadi başlayınca kalkıp üstünü giyiyor. İçeriye gelip annesine sen üstünü giymiyor musun? Polat Alemdar'ın karşısına böyle mi oturacaksın? demiş."

HAYRANI EL SALLARKEN KAZA YAPTI

Kadir Çöpdemir'in "dışarıda başınıza ilginç bir olay geldi mi" sorusuna Necati Şaşmaz şu yanıtı verdi.

"İlk zamanlarda köprüden geçerken bu gişeye para ödendiği zamanlar biri beni farketti, el sallamaya başladı bende önündeki arabaya dikkat etmesini işaret edince o el salladığımı zannetti yine bana el salladı ve arabaya çarptı."

 

 

Kurtlar Vadisi Pusu 188. bölüm fragmanı için tıklayın

 

SEVDİĞİNİZ OYUNCULARIN TAM İSİMLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? TIKLA-ÖĞREN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin