Necati Şaşmaz'dan videolu Mısır mesajı!

Gezi Parkı olaylarında canlı yayında yaptığı konuşmasıyla eleştirilerin odağı olan Necati Şaşmaz Mısır için video çekti.

resim yok
19 Ağustos 2013 - 12:39
Magazin

Gezi Parkı olaylarında canlı yayında yaptığı konuşmasıyla eleştirilerin odağı olan Necati Şaşmaz Mısır için video çekti.

 

MISIR İÇİN ÇAĞRI

 

Necati Şaşmaz, nam-ı diğer Polat Alemdar adeta ulusa sesleniş tadında bir video hazırlayarak Mısır için çağrıda bulundu.

 

VİDEOLU AÇIKLAMA

 

En son Gezi Parkı olaylarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası yaptığı açıklamasıyla eleştiri konusu olan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Mısır'daki darbe için videolu bir açıklama yaptı.

Kurtlar Vadisi dizisinin fenomeni Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati Şaşmaz kamera karşısına geçti ve Mısır için bir konuşma yaptı.

 

ZULME TEPKİ

 

Yazete.com'da yer alan habere göre Şaşmaz, Mısır'da, darbecilerin Mısır halkına yaptığı zulme tepki göstererek:

"Mısır halkının özgür iradesini hiçe sayan, silahsız gösteri yapan insanların kanını döken bu darbecileri kınıyorum" dedi.

Necati Şaşmaz, Mısır halkına desteğini hazırladığı video ile açıkladı. Açıklamasında Mısır halkının yanında olduğunu belirten Necati Şaşmaz, darbecileri de sert bir şekilde kınadı.

Demokrasi ve özgürlük adına direnen Mısır halkına Türkçe seslenen Necati şaşmaz, Arapça alt yazı ile de sözlerini tüm İslam dünyasına duyurdu.

 

ŞAŞMAZ'IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:


"Sevgili Mısırlı kardeşlerim özgürlük ve demokrasi için gösterdiğiniz direnişi takdir ediyor. Ve başarılı olmanız için tüm kalbimle dua ediyorum.

Ülkenize gerçek manada özgürlük ve demokrasi gelinceye kadar sabırla mücadele edeceğinize inanıyorum.
[reklam]
Bazı dış mihraklar İslam ülkelerinde kendilerine uygun piyonlar bularak, kendi oyunlarını oynuyorlar.

Siz Mısırlı kardeşlerim bu oyunu bozacağınıza ve bu darbecilere gerekli dersi vereceğinize inanıyorum ve sizi gönülden destekliyorum.

Mısır halkının özgür iradesini hiçe sayan, silahsız gösteri yapan insanların kanını döken bu darbecileri kınıyorum.

Bu hak ve özgürlük mücadelesinde şehit olan tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum. Allah yardımcınız olsun"

 

 

MEMATİ ÇAYCI OLURSA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin