Necati Şaşmaz'ı şok eden gelişme!

Polat'a büyük şok... Neden mi?

resim yok
10 Mayıs 2014 - 10:40
Magazin

Polat'a büyük şok!

Raci Şaşmaz'dan Necati Şaşmaz!a tebligat...

Pana Film'in kurucusu ve 11 yıldır ekranlarda fenomen haline gelen 'Kurtlar Vadisi' dizisini Osman Sınav’la yaratan Raci Şaşmaz'ın kardeşi Necati Şaşmaz'a tebligat yolladığı iddia edildi.

 

SÜRE TANIDI

Milliyet'in haberine göre; ofislerin ve seslendirme stüdyolarının bulunduğu Pana Film'in Nişantaşı'ndaki yerinden, kardeşi Necati Şaşmaz'ın ayrılması için avukatı aracılığıyla tebligat yollayan Raci Şaşmaz, kardeşi Necati Şaşmaz'ın mülk sahibi olduğu Nişantaşı'ndaki şirket yerini boşaltması için avukatları aracılığıyla süre tanıdı.

 

ANADOLU YAKASI'NDA YER BAKIYOR

Ağabeyi Raci Şaşmaz'ın tebligatını alan Necati Şaşmaz da Anadolu yakasında yer bakmaya başladı.

 

ATAŞEHİR

Şaşmaz'ın özellikle Ataşehir'den uygun bir yer baktığı öğrenildi.

Raci Şaşmaz geçen yılbaşında ortağı olduğu Pana Film'den ayrıldığını açıklamıştı.

 

PUSU'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 225. bölümde yaşananlar;

* Abdülhey, Polpo'nun adamı tarafından infaz ediliyorken son anda kurtulmayı başarıyor. Ormana kaçan Abdülhey Polpo'nun adamları tarafından yakalandığı anda Polat Alemdar yardımına yetişiyor ve Abdülhey'i kurtarıyor.

* Pusat, Baltazar ve Raskoln, Polpo'nun mekanını basıyor. Dişçiyi Polpo'nun elinden aldıktan sonra, Polpo'yu yakalıyorlar. Baltazar Polpo'yu kendi mekanına götürüyor. Kendi yöntemi ile Polpo'ya son bir şans verse de Polpo bu şansı iyi kullanamıyor ve Baltazar'a bir kolunu veriyor. Polpo intikamını nasıl alacak?[reklam]

* Polat Alemdar, 'The Alemdar' filminin çekim hazırlıklarını yürüten Erhan'ın karşısına çıkıyor. Erhan, abisinin yaşadığını görünce heyecandan ne yapacağını şaşırıyor.

* Yeni Aksaçlı'nın seçilmesini isteyen Polat Alemdar ekibi ile sahalarda operasyonlara geri mi dönecek? Aksaçlı olan Polat Alemdar, üstlendiği bu zor görevi bırakacak mı? Yeni Aksaçlı kim olacak?

* Margaret'ı infaz eden Mr. Key, Armagedon'un öldürülen tim komutanı Kane'in intikamını alacak mı? Üstad Ronald Mr. Key'i Türkiye'den gitmesi için ikna edebilecek mi?

* Margaret'in öldüğünü Polat Alemdar'a bildiren Akif ve ekibi, patlayan bombadan kurtulabilecek mi?

 

RANDEVU 15 MAYIS'TA

Cevaplar 15 Mayıs Perşembe akşamı atv’de…
 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' BU HAFTA NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin