resim yok
26 Kasım 2009 - 00:00

Nefes filminde öne çıkan ve sonundaki sürprizlerinden biri olarak dikkati çeken Barış Bağcı, Yaprak Dökümü'ne transfer oldu. Barış Bağcı, rol arkadaşlarının tümünün devleştiği Nefes filmindeki performansıyla öne çıkan birkaç kişiden biri oldu. Bu roldeki başarısı yapımcıların dikkatini çekmesi ise kısa sürdü. Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birine transfer oldu. Bu akşam yayınlanacak bölümündü Bağcı, kocasının acısı hala sıcak olan Necla'ya ilgi duyan bir karakter olarak izleycilerin karşısına çıkıyor. Bağcı'nın canlandırdığı rol ile Necla arasında neler yaşanacağı ise dizinin yeni merak konularından biri olacak. Onüç yıldır Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda çalışan Barış Bağcı, çekimler başlamadan önce Halkalı’da bir meslek lisesi binasındaki kamp dönemini Radikal Gazetesi'ne şöyle anlatmıştı: "Çok zordu. 35-40 kişi aynı koğuşta kaldık. Her sabah kalkıp mıntıka temizliği yaptık, tek sıra hizaya geçilip iştimaya çıktık. Askeriyede ne oluyorsa hepsini yaptık. Yemek duası, kahvaltı, spor eğitimi, öğle yemeği, spor eğitimi, akşam yemeği, yat iştiması, nöbet... Acemilikteki gibi çarşı izni yoktu, cep telefonu yasaktı. Başımızda emekli bir assubay başçavuş vardı, Rambo. Ondan komando eğitimi aldık. Ayrıca besiye çektiler bizi, herkes kaslandı filan..." 1975 doğumlu olan Bağcı, yeni ekip arkadaşlarının çoğu gibi yıllarını tiyatroya adamış biri. Selçuk Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Barış Bağcı, daha önce Gümüş ve Kırık Kanatlar dizilerinde rol almıştı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu olduğu bilinen Barış Bağcı'yı üne kavuşturan oyunlar ise şunlar: Lysıstrata (1997) Çocuğum (1997) Masal masal içinde (1998) Eşeğin gölgesi (1998) Antıgone (1998) Hasan Sabbah (1998) Yaşar ne yaşar ne yaşamaz (1999) Kamyon (2001) Bahar noktası (2002) Öyle bir akıl ki (2003) Küçük kara balık (2004) Küçük korku dükkanı (2004) Onikinci gece (2004-05) Git gel dolap (2005-2006)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin