resim yok
11 Haziran 2012 - 00:00

 

ERCÜMENT İLE BEHZAT Ç. KARDEŞ Mİ?
 
Behzat Ç. fanatikleri tarafından bir şehir efsanesi haline getirilen Behzat Ç. ile Ercüment Çözer’in kardeş  olması dizi senaryosunda giderek doğrulanır bir hale geldi.
 
Dizinin iki sevilen oyuncusunun kardeş çıkma ihtimali bugüne kadar verilen birkaç ipucuna dayanıyor. Bunların başında ikisinin de soyadı yer alıyor. Emrah Serbes’in senaryosunu yazdığı dizi başladığı günden bu yana Behzat’ın soyadı gizleniyor. Behzat’ın soyadının Çözer olduğunu savunanların sayısı hiç de az değil.
 
Dizinin hayranlarına göre bir diğer ipucu ise dizinin 68. bölümünde geldi. Behzat ve Şevket’in anneleri, Anne Ç’nin cenazesini, Ercüment uzaktan izledi. Ercüment’in uzun süre cenazeyi izleyerek, Memduh Başgan çağırmasına rağmen oradan ayrılamaması ise bu iddiayı güçlendirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin