resim yok
21 Ocak 2014 - 09:57
Magazin

Doktorları umutlu konuşuyor!

Akciğer enfeksiyonu sonucu oluşan septik şok nedeniyle hastaneye kaldırılan Nejat İşler'in doktorları, ünlü oyuncunun kortizon tedavisine cevap vermeye başladığını söyledi.


Geçtiğimiz Cuma günü Bodrum'daki evinde rahatsızlanarak Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Nejat İşler'den sevindirici haberler geliyor.

 

TEDAVİYE CEVAP VERDİ

Akciğer enfeksiyonu sonucu oluşan septik şok nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncunun vücudu; tedaviye cevap verdi.

 

DOKTORLAR TOPLANDI

Doktorlar, tıbbi müdahaleye başlayabileceklerini açıkladı. Bunun üzerine Nejat İşler'in ailesi ve doktorları; konuyu değerlendirmek için bir toplantı yaptı.

Öte yandan Nejat İşler'e destek olmak için Bodrum'a akın eden sevenleri, bir an olsun başarılı oyuncunun başından ayrılmıyor.

 

BÜYÜK DESTEK!

Hastanede adeta kamp kuran ünlü isimler şöyle:

Nejat İşler'le bir dönem birlikte olan Berrak Tüzünataç, eski sevgilisinin hastaneye kaldırıldığını öğrenir öğrenmez soluğu Bodrum'da aldı. Diğer sanatçı arkadaşları ayrı bir yerde otururken; Tüzünataç, İşler'in ailesiyle birlikte oturup her şeyle ilgileniyor. İşleri yüzünden İstanbul'a dönen Berrak Tüzünataç, daha sonra yine Bodrum'a gidecek.[reklam]

DUA EDİYORLAR

Ceyda Düvenci, Yiğit Özşener, Şevval Sam, Mehmet Erdem ve Derya Şensoy; Nejat İşler'in hastaneye kaldırıldığını duyunca Bodrum'a giden isimlerden.

Ünlü oyuncunun sevenleri, sosyal medyadan destek olmayı sürdürüyor. Hayranları, İşler'in sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Nejat İşler'in Bodrum Gümüşlük'te müdavimi olduğu Club Gümüşlük ise ünlü oyuncunun fotoğrafını, 'Club Gümüşlük Hatırası' diye asıp 'Bir an önce aramıza dönmeni bekliyoruz' diye not düştü.

 

GÜMÜŞLÜK'TEN İYİLEŞ MESAJI

Nejat İşler'in evinin bulunduğu Gümüşlük Belediyesi, resmi internet sitesinde ünlü oyuncuya geçmiş olsun mesajı yayınladı. Belediye başkanı Mehmet Tire ise; "Nejat tam bir Gümüşlük aşığıdır. Umarım bir an önce iyileşip aramıza geri dönecek." dedi.

 

 

NEJAT İŞLER'İN TEDAVİSİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ KARAR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin