Nejat İşler İstanbul'a getiriliyor!

Nejat İşler İstanbul'a sevk edildi!

resim yok
22 Ocak 2014 - 10:02
Magazin

Nejat İşler'in sağlık durumunda son gelişme!

 

Doktorundan sürpriz karar!

 

İşte detaylar:

 

Nejat İşler İstanbul'a sevk edildi!

 

İSTANBUL KARARI

Bodrum'da özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler, İstanbul'a sevk edildi.

Daha önce sağlık durumunun kritik olması nedeniyle tedavisine Bodrum'daki hastanede devam edilen Nejat İşler, bu sabah sürpriz bir kararla İstanbul'a sevk edildi.

 

SABİHA GÖKÇEN'E İNECEK

İşler'i taşıyan ambulans uçağın şu saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

 

MASLAK ACIBADEM'E GEÇECEK

Ünlü oyuncunun tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi'nde devam edileceği öğrenildi.

 

SON DAKİKA!

Bodrum'da tedavi gören sanatçı Nejat İşler İstanbul'a getirildi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi.

Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı.

Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.

 

SON BİLGİLER NASILDI?

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, dün itibarıyla şu bilgileri vermişti:

''Hastanemizin yoğun bakımında tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumunda, bir önceki bilgilendirmemizden sonra geçen 12 saat içerisinde gerek laboratuvar gerekse klinik belirtilerinde olumlu gelişmeler devam etmektedir.

Dolaşım sistemine, solunum sistemine ve böbreklerine uygulanan yoğun bakıma özgü destek tedavileri sürdürülmektedir.[reklam]

Dün sabah ve bugün sabah görülen bu olumlu gelişmeler, tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümitlerimizi arttırmaktadır ancak hâlâ kritik süreçte olduğunu ve hayati riskinin ortadan kalkmadığını önemle belirtmek istiyoruz.

Bazı haberlerde iddia edilen, hastamız Nejat İşler’in karaciğer sirozu olduğuna dair bilgilerin gerçek dışı olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyoruz. Hastamızda karaciğer sirozu yoktur.''

Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek;

“Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğiz” demişti.

 

İŞTE UÇUŞ BİLGİLERİNİN DE YER ALDIĞI O BELGE

 

 

NEJAT İŞLER'İN DOKTORLARININ SON AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin