resim yok
18 Mart 2011 - 00:00

 

Çınar Ağacı filminin galasına gözyaşları ve oyuncuların kıyafetleri damga vurdu

Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan şık kıyafetleriyle dikkat çekerken Nejat İşler, galaya hem geç kaldı hem de kot pantolon ve montla katılarak tepki çekti.


GALAYA ÜNLÜ İSİMLER KATILDI
Çınar Ağacı altında şıklar ve rüküşler! Handan İpekçi'nin yazdığı ve yönettiği Çınar Ağacı filminin galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Birçok ünlü ismin katıldığı galada Nurgül Yeşilçay, Ezra&Çetin imzalı kırmızı elbisesiyle bütün bakışları üzerinde topladı. Ebru Özkan ise Özgür Masur imzalı kıyafetiyle galanın bir diğer şık ismi oldu.

KOŞAR ADIMLARLA UZAKLAŞTI
Filmin oyuncularından Nejat İşler ise galaya geç geldi. Rol arkadaşlarının çektirdiği toplu fotoğrafta yer almayan İşler, kot ve monttan oluşan özensiz kıyafetiyle galaya damga vurdu. Ünlü oyuncu galanın sonunda da gazetecilerle konuşmadan koşar adımlarla sinemadan ayrıldı. Öte yandan film, gözyaşlarına boğduğu ünlülerden tam not aldı.

ERDOĞAN ANNESİNİ ARADI
Çınar Ağacı'nın galasına eşi Belçim Erdogan'la katılan Yılmaz Erdoğan, film boyunca gözyaşlarını tutamadı. Erdoğan filmin sonunda hemen annesini arayıp, “Seni seviyorum anne” dedi. Demet Akbağ ise “Dağıttınız bizi Celile Hanım” diyerek, filmde anneanneyi oynayan Celile Toyon'un elini öptü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin