Nejat İşler'in başı beladan kurtulmuyor!

Oyuncu Nejat İşler, Bodrum Gümüşlük Çarşısı'ndaki merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı.

resim yok
10 Eylül 2013 - 10:34
Magazin

Başı beladan kurtulmuyor, olaylarla gündemden düşmüyor...

 

MERDİVEN BOYAMA EYLEMİNE KATILINCA...

Oyuncu Nejat İşler, Bodrum Gümüşlük Çarşısı'ndaki merdivenleri gökkuşağı renklerine boyadı.

 

KARAKOLA ÇAĞRILDI

Posta'da yer alan habere göre polis iki gün sonra Nejat İşler'i karakola çağırdı.

 

SERBEST BIRAKILDI

İfadesi alınan Nejat İşler serbest bırakıldı.

 

YURT GENELİNDE...

İstanbul Cihangir'de halkın gökkuşağı rengine boyadığı merdivenleri, belediye eski haline getirmişti.

Bunun üzerine yurt genelinde merdiven boyama eylemi başlamıştı.

 

İNTİKAM'DAN AYRILMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Revenge' dizisinin uyarlaması olarak geçen sene ekrana gelmeye başlayan İntikam'da geçtiğimiz günlerde sürpriz bir ayrılık yaşanmış ve dizide Beren Saat’in çocukluk aşkı 'Rüzgar' karakterine hayat veren Nejat İşler, ani bir kararla kararla diziden ayrılmıştı.

İşler'in sette bazı oyuncularla sorunlar yaşadığı için diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti.

Yaz boyu Bodrum’da yaşayan, aktivist olarak birçok eyleme de katılan İşler, dizinin geçen hafta başlayan çekimlerine katılmamıştı. Yeni sezon tanıtım çekimlerinde de yer almayan ünlü oyuncu, bunun için sağlık sorunlarını bahane göstermişti.

 

YERİNE İSİM BULUNDU

Nejat İşler'in yerine diziye dahil olan Yiğit Özşener ise geçtiğimiz günlerde çekimlere başladı.

İşler, 'Dallas tarzı dizilerin ideolojik görüşüne uymadığı' için gelecek sezon dizide yer almayacağını söyleyince yapım şirketi hemen Yiğit Özşener ile anlaşmıştı. İşler'in ani kararla diziden ayrılmasından sonra duran çekimler geçtğimiz günlerde Özşener’in kadroya dahil olmasıyla birlikte Kanlıca'da yeniden başladı.[reklam]

KARİYERİ

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. Asıl popülerliğini ise Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerde yakalamıştır. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldı. Mustafa Hakkında Her şey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

2006 yılında "Çalıntı Gözler", "Yaşamın Kıyısında" ve "İki Süper Film Birden", 2007 yılında ise "Barda" ve "Yumurta" gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan "Bıçak Sırtı" adlı televizyon dizisinde rol almıştır. 2009 sonbahar yayın döneminde başlayan Kapalıçarşı isimli dizide oynadı.

2011 yılında "Kaybedenler Kulübü" adlı filmde başrol oynamış ve yine 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynadığı bütün rollerden farklı olarak sıradışı bir seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırmıştır. Duman grubunun "Ah" parçasını coverlamıştır. Kanal D'de yayınlanan Keşanlı Ali Destanı dizisinde başrolde Keşanlı Ali'yi canlandırmıştır. En son olarak da Kanal D'de İntikam adlı dizide Rüzgar rolünü canlandırdı.

 

 

İNTİKAM SETİNDE TALİHSİZ KAZA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin