resim yok
27 Nisan 2011 - 00:00

 

Güzel, akıllı ve başarılı… Oyunculuğuyla yıldızı her geçen gün daha fazla parlayan Boluğur, küçükken içine kapanık bir çocuk olmasından çok güzel pilav yapmasına, ilk aşkından evliliğe kadar, hakkında merak edilen her şeyi Hafta Sonu dergisinden
 
Ömür Sabuncuoğlu’na anlattı…
 
Güzel olduğunuzun farkına ilk nasıl vardınız?
Ben her zaman, “Sağlıklı mıyım? Elim ayağım tutuyor mu?” önce buna önem veririm.  “Güzel miyim, değil miyim?” düşüncelerine kapılmıyorum. Ama ‘Küçük Sırlar’da oynadığım karakter; saçıyla, kıyafetleriyle ve rujuyla, dişiliğiyle ön planda. Bir önceki dizimde ise masum ve cici bir kızı oynuyordum.
 
Peki, Merve nasıl biri?
Elimden geldiğince iyi görünmeye, bakımlı olmaya gayret ediyorum. Gereken özeni gösteriyorum. Çok güzel olduğumu düşünmüyorum. Ama sanırım yüzüne bakılacak bir kızım (kahkahalar). Ben bu konuda yorum yapmayayım, insanlar nasıl görüyorsa öyledir.
 
Dizide, okulda çok popülerdiniz. Kendi hayatınızda da bu böyle miydi?
Küçükken çok sessiz, sakin, içine kapanık bir çocuktum. Ne çok başarılı bir öğrenci ne de çok güzel bir kızdım. Ön planda değildim. Kendi halinde takılan biriydim.
 
Yalnız mı yaşıyorsunuz?
Annem ve babamla birlikte yaşıyorum.
 
Ayrı eve çıkmayı hiç düşünüyor musunuz?
Yok. Şu an düşünmüyorum.
 
Anne ve babanız ne işle meşgul?
Annem ev hanımı. Babam ayakkabı işiyle uğraşıyor, mağazası var.
 
O zaman hiç ayakkabı sıkıntısı çekmiyorsunuz.
Ayy tam aksine. Ben genelde babamdan almam, hep öyledir ya (kahkahalar).
 
‘DİŞLERİMİ BEĞENMİYORUM!’
 
Aileniz, sizinle gurur duyuyordur.
Annem hiçbir zaman kızını öven bir anne olmadı. Çünkü o zaman şımarık bir çocuk olabilirdim. Ama annem ödülümü güzel bir yere koydu. Gurur duyduğunu biliyorum.?
 
Vücudunuzda beğenmediğiniz bir yer var mı?
Dişlerimi beğenmiyorum. Ama yaptırmayı düşünmüyorum, doğal kalsın. Bazen beğenmediğim bir yerimi ertesi gün beğenebiliyorum.
 
Botoks yaptıran oyuncular var, mimikleri kayboluyor. Sizin bu duruma bakış açınız nasıl?
Botoks ifadeyi değiştiriyor. Yüz senin yüzün olmaktan çıkıyor, o anlamda çok kötü. Ama yapana da saygı duyuyorum. İnsan, aynada kendini o şekilde görmek istemeyebilir. Bir şey diyemezsin. Bana göre önemli olan insanın iç huzurudur. Eğer görselliğini iç huzurundan alıyorsa ne mutlu ona.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin