Netflix dizisi The Get Down iptal edildi!

Netflix; Avustralyalı Baz Luhrmann'ın arkasında olduğu The Get Down dizisiyle ikinci sezon için devam etmeme kararı aldı.

Netflix'in kaliteli işlerinden "The Get Down" dizisinin geleceğiyle ilgili açıklama geldi. İlk sezonunun takipçileri kadar diziye henüz yeni başlamayı düşünenleri de ilgilendiren gelişmeye göre dizinin ikinci sezonu olmayacak!

THE GET DOWN İPTAL EDİLDİ

Online yayıncı ağ Netflix; Moulin Rouge!, The Great Gatsby gibi filmlerle tanınan Avustralyalı Baz Luhrmann'ın arkasında olduğu diziyle ikinci sezon için devam etmeme kararı aldı.

Geçtiğimiz yıl 12 Ağustos'ta ilk altı bölümü ve geride bıraktığımız Nisan ayının 7'sinde kalan beş bölümü Netflix abonelerine sunulan dizi toplam 11 bölümlük ilk sezonuyla dizi arşivindeki yerini almış oldu.

MALİYETİYLE DİKKAT ÇEKEN DİZİ

Hikayesi 1970'lerin sonlarında New York'un Güney Bronx bölgesinde geçen müzikal drama yaklaşık 120 milyon dolarlık maliyetiyle Netflix'in en pahalı dizileri arasında başı çekiyordu.

17-05/25/the-get-down-netflix-dizisi.jpg

Dizi sorumlusu ve senarist değişimleri sebebiyle ön prodüksiyon ve çekim aşaması uzun süre alan dizinin ilk sezonunun bu gecikmeler sebebiyle daha fazla ertelenmemesi için yapımcılar ve Netflix tarafından alınan kararla yapımın iki parça halinde izleyicilere aktarılmasına karar verilmişti.

THE GET DOWN İPTAL NEDENİ

Dizinin ilk sezonu Luhrmann'ın yaratıcı damgasını taşırken, Sony TV yapımcılığındaki dizinin olası ikinci sezonunda Luhrmann'ın katkısının azalacağı biliniyordu. Geçtiğimiz aylarda Vulture ile bir röportaj yapan Luhrmann "Dürüst olmak gerekirse şimdiden bir sonraki sezonun açılış hikayesini geliştirdik. Sony ve Netflix, ikinci sezonun olması konusunda oldukça istekli. Bu konuda hiç şüpheye yer yok, bunu gerçekten istiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

17-05/25/the-get-down.png

İptal kararının gündeme düşmesinden sonra Facebook hesabından bir açıklama yapan Luhrmann, film projeleri nedeniyle olası ikinci sezonda tam zamanlı olarak görevinin başında yer alamayacak olmasının iptal kararında önemli bir etken olduğunu belirtti.

Luhrmann ile birlikte Stephen Adly Guirgis'in ortak yaratıcı olarak bulunduğu The Get Down'ın yapımcı kadrosunda Catherine Martin, Nasir Jones, Marney Hochman, Thomas Kelly ve Paul Watters gibi isimler de yer alıyordu.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Justice Smith, Shameik Moore, Herizen F. Guardiola, Skylan Brooks, Tremaine Brown Jr., Yahya Abdul-Mateen II ve Jimmy Smits yer alıyordu.

"The Get Down" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin