Netflix'in doğaüstü temalı yeni dizisi Tidelands'i tanıyalım!

Netflix, ilk Avustralya orijinal dizisi için onayı verdi. Secrets & Lies senaristi Stephen M. Irwin'in ortak yaratıcısı olduğu doğaüstü suç dramasının ismi "Tidelands".

Volkan Küçükel
16 Mayıs 2017 - 20:45
Gündem

Son dönemin popüler online yayın platformu Netflix dünya çapında dizileri bünyesine katmayı sürdürüyor.

Platform, ilk Avustralya orijinal dizisi için onayı verdi. Secrets & Lies senaristi Stephen M. Irwin'in ortak yaratıcısı olduğu doğaüstü suç dramasının ismi "Tidelands".

TIDELANDS 10 BÖLÜMLÜK 1. SEZONUYLA GELİYOR

Hoodlum Entertainment yapımcılığında Stephen M. Irwin'in 10 bölümlük ilk sezon senaryosunu kaleme aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Irwin ile birlikte ortak yaratıcı Tracey Robertson, Nathan Mayfield ve Leigh McGrath yer alıyor. Bu ekip aynı zamanda Avustralya ve ABD pazarları için üretilen Secrets & Lies dizisinin arkasındaki takım.

17-05/16/netflix-twitter.png

"TIDELANDS" KONUSU

Peki Tidelands'te bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizinin hikayesi, Orphelin Bay isimli küçük balıkçı köyüne geri dönen eski bir kadın suçlu üzerine odaklanıyor. Yerel bir balıkçının cesedinin karaya vurması sonrasında kadın, kasabanın garip sakinlerini araştırırken Tidelaners adı verilen yarı insan yarı deniz kızı benzeri yaratık görünümündeki tehlikeli bir grubun varlığını keşfeder. Bundan sonra kasabanın sırlarını açığa çıkarmak için elinden geleni yapacaktır.

17-05/16/tidelans-poster-1494956507.jpg

Dizinin prodüksiyonuna gelecek sene içinde Avustralya'nın eyaletlerinden biri olan Queensland'de başlanacak ve üretim sona erdiğinde Netflix'in dünya çapındaki abonelerine sunulacak.

Gündemdeki bu yeni projeyle ilgili ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcı kadrosundaki Tracey Robertson "Tidelands için Netflix ile birlikte ortak çalışma içine girmemizin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlatmak için can attığımız hikayeyi kendi topraklarımızda harika yaratıcılar ve son derece yetenekli bir ekiple birlikte hazırlayacak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Queensland'in eski çağlara özgü manzaraları ihanet hikayesi, küçük kasaba sırları, antik mitoloji ve ailenin her şeyden önce geldiğinin araştırılması hikayesini anlatmak için mükemmel bir ortama sahip" şeklinde konuşurken Netflix Uluslararası Orijinal İçerik Sorumlusu Erik Barmack ise "Bu güçlü Avustralya hikaye anlatıcılarının hayal güçlerini ilk Netflix orijinal Avustralya yapımı diziyle sunmalarından dolayı gurur duyuyoruz. Tidelands'in gizemini dünya çapındaki abonelerimize getirmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Netflix, geçtiğimiz hafta ikinci orijinal Fransız dizisi "Osmosis" için resmi onayı verdiğini duyurmuştu.

17-05/16/tidelans-yaraticilari.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin