Netflix'in ilk Türk dizisi fantastik bir yapım olacak

Netflix'in ilk Türk dizisinin ayrıntıları netleşti. Dizi fantastik türde olacak.

Berfu Özlen
29 Mayıs 2017 - 16:27
Gündem

Dünyanın lider çevrimiçi dizi platformu Netflix, ilk Türk dizisi ile alakalı detayları yayınladı.

Daha önce de haberini vermiş olduğumuz dizinin, konusu netlik kazandı. IŞİD ile alakalı olduğu dedikoduları kulaktan kulağa yayılan dizinin aslında tamamen farklı bir teması olduğu açıklandı.

Sihirli bir macera

Dizi aksiyon-fantastik türünde çekilecek ve  özel güçlere sahip olduğunu keşfeden ve İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gereken genç bir adamın hikayesini anlatacak. İstanbul'un zenginliklerini de ekranlara taşıyacak olan dizi, sihirli şehrin kalbinde bir o kadar sihirli bir yolculuk sunacak.

Türk Dizileri Netflix'te!

Bunun yanında platformdaki Türk yapımlar havuzu da genişleyecek. Böylece Türk yapımları dünyanın dört bir yanına yerel dilde altyazılar ile sunulabilecek. Türk dizi sektörünün gelişmesi ve tanıtılması yönünde önemli bir adım olarak görülen bu gelişme sayesinde, Türk dizilerine erişim kolaylığı sağlanacak. 

Konuyla ilgili Netflix Uluslararası Orjinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, "İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz." derken detayların önümüzdeki aylarda paylaşılacağını açıkladı.

Hedef sadece Türk izleyicisi değil

O3 Medya kurucu ortağı ve yapımcı Onur Güvenatam, Netflix'in ilk orjinal Türk dizisini çekmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti ve dizinin sadece Türk dizilerine değil dünya izleyicisine de hitap edeceğinin altını çizdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin