Netflix'ten beklenmedik bir iptal daha! Gypsy iptal edildi!

Online yayın platformu Neflix'in 30 Haziran'da tüm bölümlerini abonelerine sunduğu psikolojik gerilim türündeki dizi "Gypsy" severlere kötü haber geldi! Gypsy iptal edildi!

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2017 - 13:27
İptal - Onay

Online yayın platformu Neflix'in 30 Haziran'da tüm bölümlerini abonelerine sunduğu psikolojik gerilim türündeki dizi "Gypsy" severlere kötü haber geldi!

GYPSY 2. SEZON OLMAYACAK!

Netflix, Naomi Watts'ın başrolünde yer aldığı diziyle devam etmeme kararı aldı. Bu karara göre Gypsy ilk sezonunun ardından iptali görmüş oldu.

İptal kararının biraz sürpriz olduğunu söylemek mümkün. Çünkü Netflix yönetimi bir süredir dizi yapımcıları ile ikinci sezon konusunda görüşmelerde bulunuyordu. Ayrıca yazar ekibinin dört haftadır yeni sezon senaryosu ve hikayesi için çalışmalarda bulunduğu biliniyordu.

17-08/12/gypsy-netflix-dizi.jpg

"GYPSY" KONUSU

İki Oscar adaylığı bulunan Watts'ın ilk televizyon dizisi projesi olan, yazarlığını Lisa Rubin'in üstlendiğ Gypsy'nin hikayesi Jean Holloway (Watts) isimli bir terapistin hastalarına yakın olan insanlarla samimi ve zahmetli ilişkiler geliştirmesi üzerine odaklanıyor.

Profesyonel ve kişisel hayatının sınırları bulanıklaşmaya başladıkça Jean kendisini tutku, şehvet ve yıkım içinde bulmaya başlıyor.

Billy Crudup, Sophie Cookson, Lucy Boynton ve Karl Glusman oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerken; Liza Chasin, Rubin, Watts ve Rudd Simmons projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyordu.

NETFLİX'İN İPTAL ETTİĞİ DİZİLER

Universal Television yapımcılığındaki dizi böylelikle Netflix'in iptal ettiği Girlboss, The Get Down ve Sense8 gibi diğer dizilerin arasına katılmış oldu.

"Gypsy" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin