resim yok
16 Mayıs 2011 - 00:00

Aşk yaşadıkları iddia edilen Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar ilk kez ortaya çıktı.

 

 

YİNE AYNI SENARYO
 
Takvim'in haberine göre dizi setlerinde başlayan aşklara bir yenisi daha eklendi. Daha önce de oynadığı dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşayan Hatice Şendil, bu geleneğini sürdürdü. Karadağlar isimli dizide rol alan güzel oyuncu, şimdi de kalbini meslektaşı Burak Sağyaşar'a kaptırdı.
 
YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
Aşk yaşadıkları kulaktan kulağa konuşulan ikili, önceki akşam Cihangir'de ortaya çıktı. Uzun süre sohbet eden Şendil, ve Sağyaşar, patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı. Hatice Şendil, soruları yanıtsız bırakırken, basına el sallayan sevgilisi, parmağındaki nişan yüzüğüyle kafaları karıştırdı.
 
YiNE DiZi YiNE AŞK
Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Gamze Özçelik-Uğur Pektaş ve Burçin Terzioğlu-Murat Yıldırım dizi aşklarını nikah masasında sonlandırdı. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar'ın da nişanlandığı iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin