Nicky, Ricky, Dicky & Dawn 4. sezon onayını aldı

Nickelodeon, komedi dizisi "Nicky, Ricky, Dicky and Dawn" için yeni sezon onayını verdi.

Nickelodeon, komedi dizisi "Nicky, Ricky, Dicky and Dawn" için 4. sezon onayını verdi.

Yeni sezon için 14 bölümlük sipariş verildi. Bölüm sayısının daha önceki sezonlara benzer şekilde artma ihtimali mevcut.

"NICKY, RICKY, DICKY & DAWN" KONUSU

Nicky, Ricky, Dicky and Dawn; doğum günleri dışında fazla ortak yönleri bulunmayan Harper ailesinin 12 yaşındaki dördüzleri Aidan Gallagher (Nicky), Casey Simpson (Ricky), Mace Coronel (Dicky) ve Lizzy Greene'in (Dawn) biribirlerine tutunduklarında yapamayacakları şey olmadığını fark etmeleriyle gelişen komik olayları ekranlara yansıtıyor.

Brian Stepanek ve Allison Munn dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-03/21/nicky-ricky-dicky-dawn-dizisi.jpg

Michael Feldman ve Matt Fleckenstein ikilisinin geliştirdiği dizide Feldman ilk üç sezonda olduğu gibi dördüncü sezonda da yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev yapmaya devam edecek.

13 Eylül 2014'te yirmi bölümden oluşan ilk sezonuna başlayan Nicky, Ricky, Dicky and Dawn'ın ikinci sezonu 26 ve devam etmekte olan üçüncü sezonu ise 24 bölümden oluşuyor.

3. SEZON DEVAM EDİYOR

Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizi, sezonun sekizinci bölümü "To Be Invited or Not to Be" ile 25 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

"Nicky, Ricky, Dicky & Dawn" kamera arkası görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin