Nilay Deniz, Ateşböceği kadrosuna dahil oldu!

Ateşböceği'nde, Seçkin Özdemir'in partneri belli oldu!

Berfu Özlen
18 Mayıs 2017 - 12:00
Gündem

Mia Film yapımcılığında yayınlanacak Star TV'nin yeni yaz dizisi Ateşböceği'nde başroller belli oldu.

Romantik komedi olaeak çekimlerine başlanmışolan dizide daha önce seçilmiş olan Seçkin Özdemir'in partneri Nilay Deniz oldu.

Senaryosunu usta isim Ebru Hacıoğlu'nun yazacağı ve yönetmenlik koltuğunda Barış Yöş'ün oturacağı dizide, kadın başrol için Gülper Özdemir konuşulurken, Nilay Deniz'in ismi açıklandı. Bir son dakika değişikliğiyle yeni bir başrol ile yoluna devam edecek olan dizi yaz döneminde ekranlarda olacak.

Nilay Deniz kimdir?

Kıymet Nilay Deniz, 3 Mayıs 1993 yılında Aydın'da doğdu. 1.72 boyunda ve 48 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu kariyerine Behzat Ç. dizisindeki Rüya karakteri ile başladı. Hayata Beş Kala, Mor Menekşeler, 20 Dakika, Güneşi Beklerken, Ah Neriman ve Aşk Yeniden gibi yapımlarda da rol alan Deniz, en son Dayan Yüreğim isimli dizide görev aldı.

Seçkin Özdemir kimdir?

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir. En son Kiralık Aşk dizisinde görev alan Özdemir, yeni dizisi ile kısa süre sonra ekranlarda olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin