Nina Dobrev, The Vampire Diaries'e geri mi dönüyor?

The Vampire Diaries'ın sekizinci ve final sezonu için hepimizi heyecanlandıracak bir gelişme var! Elena Gilbert Mystic Falls'a geri mi dönüyor?

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2016 - 15:30
Magazin

Elena Gilbert'lı The Vampire Diaries günlerini özleyeniniz var mı?

Henüz resmi bir açıklama yapılmış değil ancak The Vampire Diaries'ın sekizinci ve final sezonu için hepimizi heyecanlandıracak bir gelişme var!

- GÜNCELLEME -

ELENA GILBERT GERİ DÖNÜYOR MU?

Dizinin altıncı sezonundan sonra Elena Gilbert karakteriyle hikayeden dolayısıyla diziden ayrılan Nina Dobrev, The CW'nun yaklaşmakta olan sekizinci sezonunda Mystic Falls'a geri dönmeye hazırlanıyor.

Kanal başkanı Mark Pedowitz yaptığı açıklamada bu söylentilerin gerçekliğini doğrulurken "Nina ile bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor. Nina'nın geri dönmesini çok isteriz. The CW için kendisi çok önemli. O, The Vampire Diaries'ın ayrılmaz bir parçası." şeklinde konuştu.

16-08/23/nina-dobrev.jpg

DİZİ FİNALİ İKİ ALTERNATİFLİ

Dobrev'in dönüşünün gerçekleşmeme ihtimalini de göz önünde bulundurduklarını ve bu bağlamda bir B planına sahip olduklarını belirten Pedowitz;

"Umuyoruz geri dönecek ancak bu durum gerçekleşmese bile Julie Plec'in hayranları memnun edecek harika bir final planı daha var" ifadelerini kullandı.

16-08/23/the-vampire-diaries-oyunculari.jpg

Pedowitz, dizinin final yapacak olmasıyla ilgili ise kendisinin, Plec'in ve Warner Brothers Television'dan Peter Roth'un The Vampire Diaries'ın final zamanlamasıyla ilgili ortak karar aldıklarını ve en doğru zamanlamanın bu olduğunu düşündüklerini belirtti.

The Vampire Diaries'ın Elena ile ya da Elena'sız finali hakkındaki düşünceleriniz neler?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin