Nip/Tuck'ın yıldızı Dylan Walsh yeni dizisini buldu: Life Sentence

Dylan Walsh, The CW kanalı için hazırlanan "Life Sentence"ın pilot bölüm oyuncu kadrosuna katıldı ve Pretty Little Liars'tan tanıdığımız Lucy Hale'in rol arkadaşı oldu.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2017 - 17:12
Gündem

Nip/Tuck ve Unforgettable dizilerinin yıldız ismi Dylan Walsh yeni dizisini buldu!

Aktör, Bill Lawrence'ın yapım şirketi Doozer Productions ve Warner Bros. Television ortaklığında The CW kanalı için hazırlanan dramedi "Life Sentence"ın pilot bölüm oyuncu kadrosuna katıldı ve Pretty Little Liars'tan tanıdığımız Lucy Hale'in rol arkadaşı oldu.

"LIFE SENTENCE" KONUSU

Significant Mother dizisinin yaratıcıları Erin Cardillo ve Richard Keith ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Life Sentence'ın hikayesi Stella (Hale) ismindeki genç bir kıza ölümcül bir kanser teşhisi konulmasıyla gelişen olaylar üzerine odaklanıyor. Öleceğini düşünerek bir süredir seçimlerini buna göre yapan genç kız aslında ölmeyeceğini öğrendikten sonra artık bu seçimlerin getirdikleriyle yaşamayı öğrenmek zorunda kalacak.

WALSH'IN ROLÜ

Walsh dizide Stella'nın babası Paul karakterini canlandıracak. Bir ekonomi profesörü olan ve yatırımlarda uzman olsa da duygularını kontrol etmede pek mükemmel olmayan Paul, son on senesini ailesi için güçlü durmaya adamış ve kızının kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmekle uğraşan bir baba. Artık Stella iyileştiğine göre, kendisini şaşırtacak ve hoşnut olmayacağı bazı şeylerle yüzleşmek zorundadır.

17-02/22/dylan-walsh.jpg

WALSH'IN DİZİ KARİYERİ

FX kanalında altı sezon boyunca yayınlanan Nip/Tuck dizisinin Dr. Sean McNamara'sı ve CBS ile A&E'de ekranlara gelen Unforgettable'ın Al Burns'ü olarak tanıdığımız aktörü yakın bir zamanda ABC'nin mini dizisi When We Rise'da da izleyeceğiz.

54 yaşındaki Walsh yakın dönemde Longmire (Shane Muldoon), Designated Survivor (Max Clarkson) ve NCIS: New Orleans (Jim Messier) gibi dizilerde de rol aldı.

Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları süren Life Sentence'da Erin Cardillo ve Richard Keith ile birlikte Bill Lawrence (Scrubs) & Jeff Ingold (Rush Hour) dizinin yürütücü yapımcıları olarak görev yapıyorlar.

'Dylan Walsh - Unforgettable':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin