resim yok
17 Kasım 2011 - 00:00

 

İpek Tuzcuoğlu ile yeni sevgilisi Enver Selim Kurtoğlu’nun romantik pozları, ortalığı karıştırdı.
Selim benim nişanlım        
 
Oyuncu Yener Gürsoy’dan altı ay önce boşanan İpek Tuzcuoğlu, yeni aşkı at çiftliği sahibi Enver Selim Kurtoğlu’nda buldu. Ancak çiftin basına yansıyan romantik pozları, ortalığı karıştırdı. Kurtoğlu ile nişanlı olduğunu ve evlilik tarihi belirlemeye çalıştıklarını söyleyen Elvan Nurkaya, hem Tuzcuoğlu hem de Kurtoğlu’na çattı:
 
İpek’e “şeker kız” derdi
 
“Biz Selim’le uzun zamandır birlikteyiz. Geçen hafta ufak bir tartışma yaşadık ama ayrılık kararı falan almadık. Hatta bana ‘izmir’e git, biraz kafanı dinle’ dedi. iki gün sonra gazetede İpek Tuzcuğlu ile beraber gördüm. Televizyonda gördüğünde İpek Hanım için hep ‘şeker kız’ ifadesi kullanırdı. Nereden bileyim böyle bir ilişki içerisinde olduğunu. şoke oldum!
 
” Elvan Nurkaya, Enver Selim Kurtoğlu’nun İpek Tuzcuoğlu’na at hediye ettiği haberleriyle ilgili ise şu yorumu yaptı: “İpek Hanım’ı uyarıyorum, daha önce o atı bana da hediye ettiğini söylemişti!”  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin