No: 309 30. Bölüm fragmanında hoş geldin Emir bebek

Lale ve Onur'un aşk dolu ve bir o kadar eğlenceli hayatına konu olduğumuz No: 309 30. Bölümünde, bir süredir heyecanla bekledikleri mutlu sonlarına kavuşuyor.

Sibel Karagöl
11 Ocak 2017 - 00:22
Yeni Bölüm

Fox TV’nin çarşamba günlerine damga vuran romantik komedi dizisi, No: 309 yarın akşam yayınlanacak 30. bölümünde duygusal ve mutlu anlar bir arada yaşanacak.

17-01/11/bebek.jpg

Lale ve Onur'un aşk dolu ve bir o kadar eğlenceli hayatına konu olduğumuz dizide, bir süredir heyecanla bekledikleri mutlu sonlarına kavuşuyor. 

No: 309 Mutlu Son

No: 309 30. Bölüm yeni fragmanında Emir bebek dünyaya geliyor. Tüm ailenin bir arada olduğu  ve sevince boğulduğu fragmanda, duygusal anlar yaşanıyor.

17-01/11/dogum.Jpeg

Geçtiğimiz bölümlerde yaşanan probleri geride bırakan Onur ve Lale tüm ilgilerini Emir bebeğe vererek hazırlıklara başlamışlardı. Doğum zamanı yaklaştıkça, korkuya kapılan Lale, tatlı bir telaşa kapılmıştı. Hatta daha doğum başlamadan, doğumun bitmesi için yalvaran Lale çılgına dönüyor. Eğlenceli dakikalara ev sahipliği yapan dizi, fragmanıyle yeni bölümünde de izleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacağını kanıtlıyor.

Anne Olmanın Güzelliği

Lale ve Onur'un göz bebeği, aşklarını taçlandıran Emir bebek ile dünyalar çiftimizin oluyor. Lale, daha önce bir parçasının eksik olduğunu, ama bebeği ile eksik parçasının tamamlandığını ifade ederek, anne olmanın güzelliğini anlatıyor.

17-01/11/oooo.jpg

Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez romantik komedi ve aşk türlerinde değerlendirilen dizisi No: 309, yarın akşam FOX ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Sevilen çiftimizin yaşamlarına Emir bebeğin de katılmasıyla birlikte nasıl ilerleyeceklerini ilgiyle takip etmeye devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin