No: 309 31. bölümde Lale ve Onur'un sonu

Dün akşam ekranlara gelen Fox TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi No: 309 31. bölümünde Onur ve Lale'nin mutluluğu evliliklerinde büyük bir yalan, tüm huzuru bozdu!

Sibel Karagöl
19 Ocak 2017 - 23:12
Yeni Bölüm

Lale ve Onur'un aşk dolu ve bir o kadar eğlenceli hayatına konuk olduğumuz Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi dün akşam ekranlara gelen No: 309 31. bölümünde, Onur'un evlilik sözleşmesi yalanı öğrenen Lale yıkıldı.

17-01/19/onu.jpg

Lale annelik stresini üzerinden atmaya çalışırken, bilinmeyen bir numaradan gizli kameradan çekilmiş Onur'un Lale'ye yalan söylediğini içeren bir video gelir. Ve Lale, Onur'un evlilik sözleşmesini iptal etmediğini öğrenir. Bu acı gerçeği öğrenen Lale eşyalarını toplayıp, bebeğini de alıp ailenin evine gider.

Hiçbir şeyden haberi olmadan eve gelen Onur Lale'yi evde göremez ve çok telaşlanır. Lale'yi arayan Onur, Lale'nin evlilik sözleşmesinin iptal olmadığını bildiğini öğrenir. Söylediği yalan yüzünden vicdan azabı çeken Onur ise Lale'ye söylediği yalanı açıklamak için bir fırsat istiyor.

Onur'un annesi Yıldız ise Onur ve Lale'nin mutluluğunu düşünmeden evlilik sözleşmesi konusunda ısrarcıdır. Onur ve Lale'nin mutlulu olmasını istemeyen sadece Yıldız Hanım değildir.Lale'ye Onur'un yalanını ortaya çıkaran videoyı Pelinsu, Betül ve Erol'un yolladığı ortaya çıkar.

17-01/19/y.jpg

Lale ve Onur'un evliliği devam edecek mi? Onur kendini nasıl affettirecek? Bu sorular ve daha fazlasını merak eden izleyicler için henüz No: 309 dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 

Ekranların ilgiyle takip edilen romantik komedi dizisi No: 309 32. bölümü 25 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'da Fox TV ekranlarında olacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin