No: 309 36. bölümde Lale ile Onur dadı arayışında

Fox Tv'nin romantik komedisi No: 309'un dün akşam yayınlanan 36. bölümünde Onur ile Lale tekrar mutlular.

Sibel Karagöl
23 Şubat 2017 - 21:10
Yeni Bölüm

17-02/23/no309.jpg Onur ile Lale, bebekleriyle beraber eski güzel mutlu günlerine dönmüşken, Lale'nin çalışmak istemesi ortalığı karıştırır. Lale'nin öğretmen olarak atanma ihtimaliyle, evde sert rüzgarlar esiyor. Onur'un annesi gelininin çalışmamasını isterken, Lale'ye en büyük destek annesi Songül hanımdan geliyor.

Son yaşananlardan sonra aralarındaki kırgınlık sona eren Onur ve Lale'nin arasını bozmanın planlarını yapan Erol ve Betül yine boş durmuyor. Erol, Onur’un üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıklarını baltalıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk'un paylaştığı, No: 309'da Onur ve Lale’nin dadı arayışında  olduğunu öğrenenBetül’ün aklına dahiyane bir plan gelir. Lale'nin dadısı olarak eve giren Betül neler karıştıracak?

Lale ve Onur'un acemi ebeveynlikleri izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Bebeğin doğal ihtiyaçları konusunda komik sahneleri ekranlara taşıyan Lale ve Onur'un tatlı halleri, takipçileri tarafından tam not aldı.

Lale ile Onur'un eğlenceli ve romantik hayatlarına konuk olduğumuz No: 309 1 Mart Çarşamba akşamı 37. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin