No:309 dizisi final yapıyor! 65. Bölümde neler olacak?

Fox Tv'nin sevilen dizisi No:309 65. Bölümü ile final yapıyor. 2016 yılında yaz dizisi olarak yayın hayatına başlamış dizi Çarşamba günü ekranlara veda edecek.

Berfu Gürle
19 Ekim 2017 - 18:00
Yeni Bölüm

Yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan No:309 dizisi final yapıyor! Yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı dizinin başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyordu. Reytinglerin son zamanlarda düşmesiyle final yapacağı söylentileri dolaşıyordu. Dizi 65. Bölümde final kararı aldı.

No:309 65. Bölüm Final fragmanı

Final bölümünde neler olacak?

64. Bölümünde Onur'un bir kızı olduğu gerçeği ortaya çıkar. Lale'nin bu durumdan haberi yoktur fakat Lale'nin babası Yıldırım, Onur'un bir kızı olduğunu öğrenir. Bu gerçeği içinde tutamayacak Yıldırım gerçeği Songül'e açıklacak ve ortalık karışacaktır. Duru kolyeyi hastahanede unutur ve Lale geri vermek için kolyeyi alır. Geri vereceğini unutmamak için boynuna takan Lale, kolyeyi vermeyi unutur. Onur ise Lale'nin boynun kolyeyi gördüğünde ne yapacağını bilemez. Kolyeyi alabilmek için 40 takla atar. 64. Bölümünde gerçeği öğrenen Lale, yüzüğü atar bu bölümde Onur Lale ile barışmak için elinden geleni yapacaktır. Onur ailesi için savaşmaya hazır!

17-10/19/no-309-65-bolumu.png

No:309 64. Bölümde neler oldu

Bir türlü başbaşa vakit geçiremeyen Onur ve Lale çözümü Erol ve Filiz'le iddiaya girmekte bulurlar. İddiayı kazanmayı başaran çift kendilerine vakit ayırırlar. Kurtuluş, Songül'ün öfkesinden kurtulmak için hasta numarası yapan Yıldırım'a yardım eder. Bu arada Songül ile Harun'un bir yakınlaşma içerisinde olması Yıldırım'ı çileden çıkarır. Hasta numarasını daha fazla sürdürmeden ayağa kalkar. Lale'nin babası ile yaşadığı bu dönem Onur'un gerçekleri anlatmasını engellemeye devam edecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin