No:309 oyuncu kadrosunda yeni isim!

Fox Tv'nin romantik komedi dizisi No:309 oyuncu kadrosunda yeni isim eklendi. Usta sanatçı Erdal Özyağcılar Yıldırım karakteri ile No:309 ekibine katıldı.

Berfu Gürle
21 Eylül 2017 - 14:51
Gündem

Yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat'ın olduğu Fox Tv'nin nadide dizisi No:309 oyuncu kadrosunda yeni isim geldi. Sumru Yavrucuk ile pek çok iyi işe imza atan ikili 10 yıldır aynı projede bulunmamışlardı. 10 yıl aradan sonra No:309 projesiyle buluşan isim Yıldırım karakteriyle Erdal Özyağcılar oldu. 

17-09/21/no-309-erdal-ozyagcilar.jpg

Fox Tv'nin sevilen dizisi No:309 oyuncu kadrsouna yeni bir karakter eklemesiyle dizide işler iyice karıştı. Yıldırım karakterini canlandıracak olan Özyağcılar'ın dizideki rolü Sumru Yavrucuk'un eski eşi oldu. Dizinin yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği senaryosunu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin'in kaleme aldığı No:309, geçtiğimiz bölümde kızlarının karşısına çıktı. Onca yıl babasız büyüyen kızlar ne karar alıcak? İşte 61. Bölüm Tanıtımı...

No:309 61. Bölüm Tanıtımı  

Geçtiğimiz Bölüm Hikaye Özeti

Songül yıllarca kızlarını yalnız olarak büyütmüştür. Ve yıllar geçtikten sonra eski eşi Yıldırım ansızın çıkagelir. Bu durum bir takım sıkıntılara sebep olucaktır. Kaşılaştığı tüm olumsuz davranışlara rağmen hatasını telafi etmek için elinden gelen herşeyi yapmakta oldukça kararlıdır. Bu konuda ona en büyük desteği Nergis verecektir. Nergis'in olumlu yaklaşımı zamanla Lale ve Nilüfer'i etkilicektir. Ancak Songül'ün yaşananları unutup affetmesi biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Aralarında sürekli değişkenlik gösteren duyguların düzelmesi oldukça zaman alacak. Yıldırım bir yandan damatlarını tanımaya çalırken öte yandan kızları ve eski eşi Songül'ün gönlünü kazanmaya çalışacaktır.

No:309 60. Bölüm Özel Tanıtımlar

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin