No Tomorrow iptal edildi

Frequency'i iptal eden The CW'dan ipin ucundaki diğer dizisi No Tomorrow için de benzer bir karar çıktı. No Tomorrow resmen iptal edildi.

Frequency'i iptal eden The CW'dan ipin ucundaki diğer dizisi No Tomorrow için de benzer bir karar çıktı.

NO TOMORROW 2. SEZON OLMAYACAK!

04 Ekim 2016'da ekran macerasına başlayıp 13 bölümlük ilk sezonunu 17 Ocak 2017'de tamamlayan No Tomorrow resmen iptal edildi ve dizinin ikinci sezonu olmayacak.

NO TOMORROW KONUSU

Tori Anderson'ın Evie Covington'ı ve Joshua Sasse'nin Xavier Holliday karakterine hayat verdiği romantik komedi türündeki No Tomorrow; bir asteroidin sekiz ay içinde dünyayı yok edeceğine inanan ve hayatını bu doğrultuda yaşayan özgür ruhlu Xavier ile onun sayesinde hayata ve dünyaya farklı şekilde bakmaya başlayan Evie'nin hikayesini ekranlara getiriyor.

Jesse Rath, Amy Pietz, Jonathan Langdon ve Sarayu Blue dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

17-05/09/no-tomorrow-dizi.jpg

NO TOMORROW'UN REYTİNGLERİ İPTAL NEDENİ

13 bölümü tamamlamasının ardından yayıncı kanaldan ek bölüm siparişi alamayarak The CW'nun 11 senelik tarihinde Frequency ile birlikte kanalın ek bölüm siparişi alamayan iki yeni sonbahar dizisinden biri olan No Tomorrow'un ilk ve tek sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.26 reyting oranı ve 794,000 izleyici ortalamalarını elde etmişti.

CBS Television Studios ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan No Tomorrow, ilk bölümÜNden itibaren sürekli düşen izlenme oranlarıyla iptal edilmesi kesin görünen diziler arasında yer alıyordu. Ekran macerasına başladığı ilk bölümünde 1.514 milyon izleyici ekran başına çeken dizinin son bölümü 584,000 izleyiciye ulaşabilmişti.

Corinne Brinkerhoff tarafından geliştirilen ve Brezilya dizisi Como Aproveitar o Fim do Mundo'dan (How to Enjoy the End of the World) esinlenerek Amerikan televizyonlarına uyarlanan dizinin yapımcı kadrosunda Corinne Brinkerhoff ile birlikte Maggie Friedman, Brad Silberling, Ben Silverman, Jose Alvarenga, Alexandre Machado ve Fernanda Young yer alıyordu.

"No Tomorrow" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin