N'olur Ayrılalım'da muhteşem ses performansı

Ulaş karakterini canlandıran Aras Aydın, Pera'nın "Sensiz Ben" isimli parçalasını seslendirerek izleyicinin içini ısıtacak.

resim yok
28 Temmuz 2016 - 14:43
Yeni Bölüm

Sevilen dizi N’olur Ayrılalım’da bu hafta aşk rüzgarları esmeye başlıyor. Hayatının aşkını bulmak için Ulaş’la kısa süreli bir iliki yaşamaya çalışan Azize’ye Ulaş gerçekten aşık olmaya başlıyor. Azize’nin gözlerine bakarak muhteşem bir aşk şarkısı söyleyen Ulaş’ın samimi hisleri izleyicinin içini ısıtacak.  Ulaş karakterini başarıyla canlandıran Aras Aydın ses performansıyla da izleyiciyi büyülemeye hazırlanıyor.  Pera’nın “Sensiz Ben” isimli şarkısını seslendiren oyuncunun hayranları merakla yeni bölümü bekliyor. 

 

N’OLUR AYRILALIM HAKKINDA 

Farklı konusu ve genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinizin oyuncu kadrosunda Osman Karakoç, Duygu Karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysun, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu bulunuyor.

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan bir Modern Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın(Gürgen Öz) eğlenceli hikâyesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor. Özellikle Modern Telli Baba karakteriyle izleyeceğimiz Aras Aydın, genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Televizyonun dahi çocuğu karakteriyle karşımıza çıkan Gürgen Öz ise usta oyunculuğu ile diziye damgasını vuruyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin