resim yok
27 Mayıs 2009 - 00:00

Spiker Duygu Canbaş ve şarkıcı-oyuncu kız kardeşi Burcu Canbaş’ın komşuları ile köpek gezdirme yeri yüzünden başlayan kavgaları, adliyede bitti. Hürriyet'ten Eray Erollu'nun haberine göre Canbaş kardeşler 11 Ağustos 2008’de köpeklerini gezdirmek için evlerinin bulunduğu Maslak Gazeteciler Sitesi’nin bahçesine indi. Ve torunuyla bahçede bulunan Mühibe Yılmaz ile aralarında köpek yüzünden tartışma çıktı. Tartışma çok geçmeden kavgaya dönüştü. Yılmaz “Burası hayvan barınağı değil. Köpeğinizi zehirleyerek öldüreceğim” dedi ve iki kardeşin saçını çekti. Daha sonra olay yerine gelen oğlu Tunç Yılmaz da “Anneme bağıramazsınız. Sizi askıya alırım” diyerek kavgaya karıştı. Olay sonrası taraflar birbirinden şikâyetçi oldu. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı, Canbaş kardeşler hakkında kasten yaralama suçundan 1 yıla kadar, Mühibe Yılmaz ile oğlu Tunç hakkında hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Mühibe Yılmaz “Bana ‘Yaşından başından utan. Senin ayağına sıktırırım’ dediler. Biri saçımı çekti, diğeri tokat attı” dedi. Burcu Canbaş ise saçlarının yolunması nedeniyle ertesi gün programa çıkamadığını savundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin