resim yok
09 Aralık 2012 - 00:00

 

Nur Fettahoğlu'nun, Necati Şaşmaz'dan ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi.
 
İddialara göre; uzun bir süre Necati Şaşmaz’la birlikte olduktan sonra, geçtiğimiz günlerde bu ilişkilerini bitirdiklerini açıklayan güzel oyuncu Nur Fettahoğlu’nun, yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Fettahoğlu ile Altunorak’ın beraberlikleri önceki gün Akmerkez’deki Beymen mağazasında ortaya çıktı. Mağazaya ilk önce yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak geldi. Hemen ardından da Nur Fettahoğlu… Güzel oyuncu, mağazaya girer girmez kendisini bekleyen Altunorak’ı cep telefonuyla arayarak “gazeteciler burada” diye uyarıda bulundu. Gazetecilerden dolayı mağazanın içinde yan yana gelmemeye özen gösteren ikilinin arasında geçen diyaloğa mağaza müşterilerinden biri şahit oldu. Nur Fettahoğlu ile Serkan Altunorak’ın arasındaki diyaloğu bay mağaza müşterisi şu sözlerle anlattı.
 
GAZETECİLERDEN KAÇMAYA ÇALIŞTILAR
 
Serkan Altunorak, “Gazeteciler seni çekti mi?”dedi. Nur Fettahoğlu ise “Arkamdan geldiler ama çektiklerini zannetmiyorum çünkü arkam dönüktü onlara” diye cevap verdi. Serkan Altunorak,”Tamam ayakkabının ödemesini yaptım. Dışarıda buluşuruz” diyerek mağazadan ayrılırken, güzel oyuncu da “Tamam gazeteciler dışarıda bekliyor. Gazetecileri atlatıp buluşuruz” dedi. Daha sonra yakışıklı oyuncu, mağazadan ayrılırken gazetecilerin kendisini çekmediğini fark etti. Nur Fettahoğlu ise gazetecilere görünmeden acil çıkış kapısından kaçmayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin