resim yok
18 Şubat 2010 - 00:00

2. Beyazıt ya da Fatih Sultan Mehmet döneminde yapıldığı sanılan Balat Çavuş Hamamı'nın hissedarlarından Salih Akarı, hamamın dededen kalma bir mülk olduğunu ve vefatlarının ardından da işletmesini kiracılarla devam ettirdiklerini ancak maddi olanaksızlıklar ve restorasyon zorunluluğu nedeniyle satmaya karar verdiklerini ifade etti. Akarı ailesinin 1.5 milyon dolara satmak istediği tarihi hamamı, Nurgül Yeşilçay’ın almak istediği söyleniyor. Yeşilçay daha önce de İzmir-Alaçatı'da gördüğü satılık 'şapel'in (küçük kilise) peşine düşmüştü. Yeşilçay’ın "En büyük hayalim; restore edilmiş tarihi bir yapıda yaşamak. Yüksek tavanlar, taş sütunlar, kubbeler beni büyülüyor. Eşim Cem Özer ile bu tür yapıların peşine düştük. Tarihi yeniden canlandırmak çok heyecan verici. Bu zevkim yıllar önce 'Aşmalı Konak' dizisinde başladı. 7 Kocalı Hürmüz' filmini çekerken yeniden canlandı. " şeklinde açıklamaları basına yansımıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin