resim yok
08 Eylül 2014 - 12:12
Magazin

Vizyonda büyük çekişme!

Halil Sezai'nin iki filmi art arda vizyona girerek gişede rekabet edecek.

Bir başka çekişme ise yeni filmlerinde şarkıcıyı oynayan Belçim Bilgin ile Nurgül Yeşilçay arasında yaşanacak.


Yeni sezonda Belçim Bilgin'le Nurgül Yeşilçay da kıyasıya bir rekabete girecekler. İki ünlü oyuncu da şarkıcı rolüyle beyazperdeye çıkacak.

 

İKİSİ DE ŞARKICI OLACAK!

Nurgül Yeşilçay, 14 Kasım'da vizyona girecek 'Gece' filminde, Belçim Bilgin ise 26 Aralık'ta seyircisiyle buluşacak olan Nesli Çölgeçen'in 'Çalsın Sazlar' filminde pavyon şarkıcısını canlandırıyor. Her iki oyuncu da filmde kendi sesleriyle şarkı söyledi.

 

VİZYONA GİRMEK İÇİN GÜN SAYAN FİLMLER

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Pek Yakında' 02 Ekim'de izleyicisiyle buluşacak. Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah ve Mehmet Günsür'ün oynadığı Çağan Irmak'ın 'Unutursam Fısılda' filmi, 29 Ekim'de, Gupse Özay'ın merakla beklenen komedi filmi 'Deliha' ise 14 Kasım'da vizyona girerek gişe yarışına ortak olacak.[reklam]

ŞARKILARINDAN SONRA FİLMLERİ YARIŞACAK

Şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Halil Sezai Paracıkoğlu, sinema filmleriyle de adından söz ettirecek. 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmiyle büyük bir başarı yakalayan Sezai'nin şimdi de iki sinema filmi, kısa aralıklarla vizyonda olacak. Sezai’nin 19 Eylül’de izleyiciyle buluşacak olan ilk filmi 'Çilek'…

Sezai'nin yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda rol aldığı filmin başrolünde dünya güzeli Azra Akın rol alıyor. Sezai filmde bir komiseri canlandırıyor.

 

HEM OYUNCU HEM YAPIMCI

Sezai'nin ilk yapımcılık deneyimi yaşadığı 'Çilek' vizyondayken, bu kez 17 Ekim'de 'İncir Reçeli 2' filmi gösterime girecek. Şarkıları müzik listelerinde yarışan Sezai, bir yandan da filmleriyle gişe yarışına girecek.

 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY YENİ DİZİSİNDEN SERVET KAZANACAK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin