Nurgül Yeşilçay yuvaya geri dönüyor!

Eski aşkı Tolga Karaçelik'i görmemek için yıllardır oturduğu Bebek'ten Balmumcu'ya taşınan Nurgül Yeşilçay; mahallesinden uzakta yapamadı.

resim yok
06 Aralık 2013 - 13:52
Magazin

Eski aşkı Tolga Karaçelik'i görmemek için yıllardır oturduğu Bebek'ten Balmumcu'ya taşınan Nurgül Yeşilçay; mahallesinden uzakta yapamadı.

 

Oyuncu, Bebek'teki Arifi Paşa Korusu civarında bir daire tuttu.


Yuvaya döndü...

 

İşte detaylar:

 

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın eski sevgilisi Tolga Karaçelik'ten kaçış planı umduğu gibi gitmedi.

 

Yeşilçay, yönetmen aşkından ayrılır ayrılmaz eski eşi Cem Özer'le evli olduğu dönemden beri yaşadığı Bebek'teki dairesini terk etti.

 

Gerekçe ise aynı apartmanda Tolga Karaçelik'in dairesinin de bulunmasıydı.

 

Bebek'ten ayrılıp Balmumcu'ya taşınan Nurgül Yeşilçay, yıllardır yaşadığı mahallesinden ayrı yapamadı.

 

KİRASI 4 BİN EURO

Oğlu Osman Nejat'ın da çok sevdiği Bebek'e geri dönmek için kolları sıvayan Nurgül Yeşilçay, buradaki emlakçılarla görüşmeye başladı.

 

Güzel oyuncu; Cem Yılmaz'dan Ferit Şahenk'e kadar birçok ünlü ismin evlerinin bulunduğu Arifi Paşa Korusu civarındaki bir daireyi beğendi.[reklam]

Kirasının 4 bin euro olduğu söylenen Boğaz manzaralı daireyi tutmak için kolları sıvayan Nurgül Yeşilçay, dün emlakçısıyla son bir kez daha beğendiği daireye baktı.

 

Net kararını veren güzel oyuncu, çok yakın bir zamanda yıllardır yaşadığı mahallesine geri dönmüş olacak.

 

ESKi AŞK YÜZÜNDEN!

Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer'le evli olduğundan beri oturduğu dairesinden taşınmasının ardında; aynı apartmanda eski sevgilisi Tolga Karaçelik'in oturması yatıyor.

 

 

TÜRKAN ŞORAY'IN GÖNLÜNDEKİ İKİ KADIN OYUNCU KİM?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin