Nurgül Yeşilçay'dan samimi açıklamalar!

Dizilere ara veren Yeşilçay, All Magazine dergisinin Haziran sayısına konuştu...

resim yok
31 Mayıs 2014 - 02:00
Röportaj

''Lale Devri'mi yaşıyorum...''

Şu sıralar reklam kampanyaları ile gündemde olan Nurgül Yeşilçay: ''Artık mutlu olacağım şeyleri yapıyorum ve gerçekten çok mutluyum. Resmen hayatımın Lale Devri'ni yaşıyorum...''


Sadece çok güzel değil! Esprili, kendisiyle barışık ve stil sahibi.

Nurgül Yeşilçay yaş aldıkça güzelleşen starlardan. Dizilere ara veren Yeşilçay, All Magazine dergisinin Haziran sayısına konuştu:

Moda çekimi yapmaktan keyif alıyor musunuz?

Yıllardır pek çok kapak çekimi gerçekleştirdim. Çekimlerde oyunculuğun bana verdiği yetkiye dayanıyorum. Kendimi bir model gibi hissedip, o modeli oynuyorum.

Modayla aranız nasıl?

Özellikle genç Türk modacılarının sıkı takipçisiyim. Zeynep Erdoğan'ın kreasyonlarına bayılıyorum! Ezra-Tuba, Eda Güngör ve Begüm Salihoğlu ise favori isimlerim arasında. Hakan Yıldırım ve Arzu Kaprol'ü de unutmak olmaz, onları da çok beğeniyorum.

Oscar törenine gidecek olsanız nasıl bir elbise giyerdiniz?[reklam]

Kesinlikle Elie Saab'tan bir elbise tercih ederdim. Çünkü batının minimalizminden uzak olan ve doğunun parıltısını içinde barındıran elbiseler bana çekici geliyor. Elie Saab da bunu en iyi yansıtan tasarımcılardan.

Bu aralar neler yapıyorsunuz?

Kitaplarımla özlem gideriyorum. Sergilere, tiyatroya, sinemaya gidiyorum. Artık mutlu olacağım şeyleri yapıyorum ve gerçekten çok mutluyum. Hayatımın Lale Devri'ni yaşıyorum.

Yeni projeleriniz var mı?

Birkaç kişiyle ortak senaryo yazmayı deneyimledim. Senaryolardan birini bu yaz çekeceğiz. Yönetmenimiz daha önce 'Vicdan' filminde de beraber çalıştığım Erden Kıral. Çok farklı bir aşk hikayesi ekseninde hayatların nasıl dağıldığını anlatacağız. Benim için çok heyecan verici bir proje olacak. Çekimler İzmir'de yapılacak.

Osman Nejat nasıl bir çocuk? Nasıl bir annesiniz ?

Nejat çok uyumlu, zeki ve komik bir çocuk. Onunla vakit geçirmeye bayılıyorum. En sevdiğim özelliği ise dinlemeyi biliyor olması. Arkadaş gibiyiz. Ama en önemlisi annesi olduğumu bilmesi. Tabii ki bu kadar iyi vakit geçirince en korktuğum şey ileride Nejat'ın bana bağımlı yaşaması. Ona, herkesin bir hayatı olduğu hissini vermeye çalışıyorum.

 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY YİNE SES GETİRECEK BİR ROLDE! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin