Nurgül Yeşilçay'ın olaylı gecesi!

Taksiciyi çıldırttı!

resim yok
21 Mart 2014 - 09:12
Magazin

Taksiciyi çıldırttı!

Nurgül Yeşilçay, Taksim'de gittiği barda alkolün dozunu kaçırınca olanlar oldu. Bir taksiye binen oyuncu, yolda otomobile kustu.

Yeşilçay, aracını yıkatmak için para isteyen taksiciye sadece 5 lira verdi. "Siz 5 liraya aracınızı yıkatabiliyor musunuz?" diye sinirlenen taksici, Yeşilçay'ı yolda araçtan indirdi.


İşte geceden detaylar:

 

YEŞİLÇAY'IN ZARARI

Nurgül Yeşilçay, alkolü fazla kaçırdı olan taksi şoförüne oldu. Taksiye istifra eden ünlü oyuncu, temizleme parası olarak 5 lira verdi. Buna kızan taksici, Yeşilçay ve dostlarını yarı yolda indirdi!

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın eğlence turunun kurbanı, bindiği taksinin şoförü oldu!

 

Yeşilçay, geç saatlere kadar Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde eğlendi. Alkolü fazla kaçıran ünlü oyuncu, mekandan bir görevlinin yardımıyla çıkıp taksiye bindirildi.

 

Taksinin arka koltuğuna oturan Nurgül Yeşilçay'ın midesi; Ortaköy'deki evinin yakınında bozuldu.[reklam]

YOLDA MİDESİ BOZULDU!

Taksinin içerisine istifra eden Yeşilçay'ın yardımına arkadaşları koştu. Büfeden alınan su ile eli yüzü yıkanan Nurgül Yeşilçay, yine de kendine gelemedi. Ünlü oyuncunun evine gitmesi istenen taksi şoförü; 'araç temizleme parası' istedi. Bunun üzerine Yeşilçay, şoföre 5 lira verdi.

 

Ünlü oyuncuya "Sen arabanı bu kadar paraya mı temizletiyorsun?" diye sitem eden şoför; Nurgül Yeşilçay ve arkadaşlarını evden 200 metre uzakta indirdi. Grup, yoldan geçen başka bir taksiyle ünlü oyuncunun evine gitti.

 

AYAKTA DURAMADI

Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarıyla eğlendiği Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde alkolü fazla kaçırdı. Oyuncu, ancak mekan görevlisinin yardımıyla taksiye binebildi.

 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY'I UNUTTURAN O GÜZEL! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin