resim yok
17 Ocak 2011 - 00:00

Cem Özer boşandığı eşi Nurgül Yeşilçay’ın cipinde esmer bir kaıdnla görüntülendi.

 

 
Nurgül Yeşilçay ile altı senelik evliliğini noktalayan Cem Özer Beşiktaş’ta esmer bir kadınla görüntülendi. Nurgül Yeşilçay’ın adının ve soyadının baş harflerinden oluşan NY plakalı cip ile trafikte ilerlerken karşısında kameraları gören Cem Özer ne yapacağını şaşırdı. Panikleyen Cem Özer, gazetecilere izini kaybettirmek için Beşiktaş’ta ani bir manevra yaparak hemen Cihangir yoluna saptı. Kısa sürede amacına ulaşan Cem Özer’in bu kadar panik olmasına neden olan yanındaki esmer kadının kim olduğuysa merak konusu oldu. Cem Özer boşanmadan birkaç ay önce de iki esmer güzel ile görüntülenmiş, kaçamak yaptığı yolunda çıkan iddialara “Kız arkadaşlarımı evlerine bıraktım” şeklinde karşılık vermişti.
 
Herkesin bildiği neden mi?
 
Nurgül Yeşilçay boşanmanın ardından "Elimden geleni yaptım. Şimdiye kadar çocuğum için sustum. Susmaya da devam edeceğim. Herkes ne olduğunu biliyor" demişti.

 

Cem Özer boşandığı eşi Nurgül Yeşilçay’ın cipinde esmer bir bayanla görüntülendi.
 
Nurgül Yeşilçay’la 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan oyuncu Cem Özer önceki akşam Beşiktaş’da esmer bir bayanla görüntülendi. Nurgül Yeşilçay’ın adının ve soyadının başharflerinden oluşan NY plakalı ciple trafikte ilerlerken karşısında Süper Starlife kameralarını gören Özer ne yapacağını şaşırdı. Panikleyen Özer, gazetecilere izini kaybettirmek için Beşiktaş’da ani bir manevra yaparak hemen Cihangir yoluna saptı. Kısa sürede amacına ulaşan Özer’in bu kadar panik olmasına neden olan yanındaki esmer bayanın kim olduğu ise merak konusu oldu. Özer boşanmadan birkaç ay önce de iki esmer güzelle görüntülenmiş, kaçamak yaptığı yolunda çıkan iddialara “Kız arkadaşlarımı evlerine bıraktım” şeklinde karşılık vermişti. 
 
Herkesin bildiği neden mi?
 
Nurgül Yeşilçay boşanmanın ardından ‘Elimden geleni yaptım. Şimdiye kadar çocuğum için sustum. Susmaya da devam edeceğim. Herkes ne olduğunu biliyor” demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin