resim yok
03 Ocak 2012 - 00:00

 

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi Ayrılık Olmasa’nın Diyarbakır’daki seti Apocu Gençlik İnisiyatifi isimli bir gurup tarafından basıldı. Gurubun molotof kokteyl ve ses bombalı saldırısının ardından set Mardin’e taşındı.
 
SES BOMBASI YAĞDIRDILAR
 
Dizi değil gerçek! Nurgül Yeşilçay’ın baş rollerini Şahin Irmak ile paylaştıklrı yeni dizisi Ayrılık Olmasa’nın çekimleri geçen ay Diyarbakır’da başladı. Yapımcılığını Sevilay Demirci ve Ömür Atay’ın üstlendikleri dizinin çekimlerinin yapıldığı sete on beş gün önce kendilerini Apocu Gençlik İnisiyatifi diye tanımlayan bir gurup tarafından molotof kokteyl ve ses bombalı bir saldırı düzenlendi.
 
ŞOVENİST SİNEMAYA TEPKİ
 
Gurup saldırıyı Kürt halkına karşı yapılan ırkçı şövenist filmlere tepki olarak gerçekleştirdiğini açıkladı. Saldırı sonrası yapımcı Sevilay Demirci’nin sete bölgeyi iyi bilen Kürt çalışanlar alması da ekibi rahatlatmaya yetmedi. Hem oyuncular hem de set çalışanları, “Can güvenliğimiz yok, biz gidiyoruz” deyince 1 haftalık aranın ardından dizinin seti Diyarbakır’dan Mardin’e taşındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin