Nurse Jackie için yolun sonu!

Nurse Jackie için karar çıktı!

resim yok
11 Eylül 2014 - 14:15
İptal - Onay

Bol ödüllü dizileriyle adından söz ettiren kablolu televizyon kanalı Showtime'ın uzun soluklu kaliteli dizilerinden Nurse Jackie'nin geleceğine dair karar sonunda alındı!

Sene başlarında (Nisan ayında) yedinci sezon onayını alan dizinin ne zaman sona ereceği artık belli!


İşte detaylar:

 

BİTİYOR!

Yayıncı kanal Showtime'dan yapılan açıklamaya göre kara mizah tarzındaki Nurse Jackie'nin 2015 senesinde sona ereceği belirtildi.

 

FİNAL SEZONU OLACAK

Buna göre dizinin 7. sezonu aynı zamanda final sezonu olacak.

New York City’de bir hastanenin acil servisinde çalışan ve hummalı işinin gerektirdikleri ile kendi kişisel dramaları arasında bir denge tutturmaya çalışan hemşire Jackie Peyton'un maceralarını ve yaşadıklarını ekranlara yansıtan Nurse Jackie'nin bitişi hakkında konuşan kanal başkanı David Nevins şu ifadeleri kullandı:

 

'ONUR DUYUYORUZ'

''Edie bizim en güzel, en başarılı oyuncularımızdan birisi. Onunla birlikte aynı kanal çatısı altında çalışmaktan dolayı onur duyuyoruz.[reklam]

O, şimdiye kadar silinmez karakterler yaratmayı başardı ve Jackie Peyton da istisna değil. Final sezonunda karakterimizin hikayesi de bir son bulacak.''

 

YILDIZ İSİM GELİYOR

Peter Facinelli'nin altı sezon sonunda düzenli oyuncu kadrosundan ayrıldığı dizinin yedinci sezon oyuncu kadrosuna Bernard Prince karakterini canlandırmak üzere Monk'un yıldız ismi olarak tanıdığımız Tony Shalhoub'ın katıldığını hatırlatalım.

Nurse Jackie'de ödüllü aktris Edie Falco (Jackie Peyton) dışında Emmy Ödülü sahibi Merritt Wever, Paul Schulze, Anna Deavere Smith, Stephen Wallem, Betty Gilpin, MacKenzie Aladjem, Ruby Jerins, Adam Ferrara ve Dominic Fumusa gibi oyuncular rol alıyor.

 

2015'TE

Dizinin yedinci ve son sezonu 2015 senesi içinde Showtime ekranlarında olacak.

 

 

'THE SLAP'İN KADROSUNA İKİ ÜNLÜ OYUNCU DAHA KATILDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin