resim yok
04 Temmuz 2014 - 10:07
Magazin

Nurseli İdiz'den şok hareket!

Bodrum'da alkolün dozunu kaçıran oyuncu öyle bir şey yaptı ki..

Birçok kez alkol tedavisi gören oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz hafta geldiği Bodrum'da yine içkiyi fazla kaçırınca tatsız anlar yaşadı.

 

İDDİAYA GÖRE...

İddiaya göre yardımcısı Can Aydınlatan'la Gölköy’deki By Pablo Otel'e tatile gelen Nurseli İdiz, sabah saatlerinde  alkol almaya başladı.

Gece yarılarına kadar içki içmeye devam eden usta oyuncuyu, yardımcısı ve otel personeli dizginlemeye çalışsa da Nurseli İdiz buna karşı çıktı.

 

04:30'DA...

5 gün kaldığı By Pablo Otel'de önceki gün aşırı derecede alkol alan İdiz, sabaha karşı 04.30 sularında çırılçıplak soyunup denize girdi.

 

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Otel çalışanları usta oyuncuyu boğulmaktan kurtarıp odasına götürdü. Ertesi gün sabah saatlerinde tekrar alkol almaya başlayan oyuncuyu yardımcısı Can Aydınlatan durdurmaya çalışınca İdiz, ortalığı birbirine kattı.

''Bana cin tonik vermezseniz size para ödemem, bana çabuk içki gönderin'' deyip otel çalışanlarına küfürler edip hakaretler yağdırmaya başladı.[reklam]

OTELDEN AYRILMASI İSTENDİ

Otel yöneticileri diğer müşterilerin rahatsız olması üzerine ünlü sanatçıdan konaklama ve ekstra ücretini ödeyip otelden ayrılması istendi.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre para vermeyeceğini söyleyen İdiz, uzun süre ikna edilmeye çalışılsa da yine çalışanlara hakaretler yağdırmaya devam etti. Parasının olmadığını söyleyen ünlü sanatçının 1.460 TL tutan konaklama ve ekstra ücretini kızının eşi havele yoluyla gönderdi.

 

 

BU KEZ...

Damadı sayesinde otelde rehin kalmaktan kurtulan İdiz, gece yarısı bu kez otel kapısında yardımcısı Can Aydınlatan'la tartışmaya başladı.

İtiş kakış sırasında yere düşen İdiz, ayağa otel çalışanlarının yardımıyla kaldırıldı. Ardından Can Aydınlatan da daha fazla dayanamayıp eşyalarını toplayıp otelden ayrıldı.

Nurseli İdiz de bir taksi çağırıp eşyalarını ve valizini bırakıp otelden ayrıldı. Otelde kalan eşyaları ise daha sonra başka bir taksiyle oyuncuya ulaştırıldı.

 

 

NURSELİ İDİZ AYNI ANDA İKİ DİZİDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin