resim yok
06 Şubat 2012 - 00:00

 

Cem Yılmaz’ın evleneceği iddia edilen 3.3.2012’de ünlü bir isim daha nikâh masasına oturacak.
 
 
İki yıl önce yaşanan Mavi Marmara baskınının simge isimlerinden oyuncu Sinan Albayrak, 3 Mart’ta 2. kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Son dönemde TRT 1’de “Sen de Gitme” dizisinde rol alan Albayrak, 31 Mart 2010’daki Mavi Marmara baskınından birkaç gün önce Antalya’da evlendiği oyuncu Başak Daşman’la geçen yaz boşanmıştı. Yeniden âşık olan Albayrak, bu kez kalbini Funda isimli avukata kaptırdı. Başak Daşman’la iki yıl önceki yıldırım nikâhını ailelerinden habersiz yaptığı için bir süre gizlemeyi tercih eden, Gazze dönüşü ise düğün organize eden Albayrak, 2. nikâhıyla ilgili de fazla konuşmak istemediğini söyledi. Oyuncu arkadaşlarını arayarak nikâhına davet eden Albayrak, “Şu anda gelinlik bakıyoruz ama bu konunun çok fazla dillendirilmesini istemiyorum. Bu yüzden şimdilik isim ve detay vermek istemiyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin