resim yok
17 Ekim 2011 - 00:00

 

Türk sinemasının sarışın yıldızı Filiz Akın (68), çektirdiği şortlu pozdan pişman oldu.
 
Gün Akşam Oldu” dizisiyle 22 yıl sonra oyunculuğa dönen Filiz Akın, geçen günlerde ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’e poz verdi. Fİliz Akın‘ın pozları arasında, siyah dantelli transparan eteğin altına beyaz şort giydiği görüntüsü de vardı. Geçen cuma TNT’de Hülya Avşar Show’a konuk olan Filiz Akın’ın bu pozu, “Filiz Akın’ın şortlu fotoğrafı ilk kez yayında” altyazısıyla ekrana geldi. Hülya Avşar’la sohbet ederken, dizide daha yaşlı görünmek için çenesini geriye itip kendisine gıdı yaptığını anlatan Filiz Akın, ekrandaki görüntüsünü fazla yaşlı bulunca da şortlu poz verdiğini söyledi. Daha  sonra verdiği pozdan pişman olan Filiz Akın, eşi eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal’ı düşünerek, “Eşime ayıp olur” dedi ve fotoğrafın yok edilmesini istedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin