resim yok
12 Mayıs 2012 - 00:00

 

Striptiz güzeli olduğu iddia edilen Hollandalı Marina ile samimi şekilde çektirdiği fotoğrafları sosyal medyaya düşünce sıkıntılı günler geçiren şarkıcı Kenan Doğulu önceki gün Bebek'te bir kuaförden çıkarken objektiflere takıldı.
Üniversite konserine gitmeden önce son hazırlıklarını tamamlamak için geldiği kuaförde saçlarını yaptıran Doğulu'nın spor takım elbiseli şık hali gözlerden kaçmadı. Çıkışta kendisini bekleyen minibüsüne binmeden önce gazetecilere gülerek poz veren şarkıcı, Hollandalı Marina ile çektirdiği fotoğrafların hatırlatılması üzerine "Arkadaşlar onlar 6 yıllık eski fotoğraflar. Tekrar yeniymiş gibi verilmesi çok komik. Ayrıca da hiç etik değil" dedi. Doğulu, "Bu durumu Beren hanım nasıl karşıladı?"sorusunu ise duymazlıktan gelip, bindiği aracıyla konsere gitmek üzere yola çıktı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin