O Hayat Benim 106. Bölümde Neler Yaşanacak?

O Hayat Benim bu akşam 20.00'da ekrana gelecek. O Hayat Benim 106. bölümde neler yaşanacak? Nuran'ın gerçek anne babası ortaya çıkacak mı? Detaylar haberimizde!

Pazar gecelerine damga vuran O Hayat Benim 106. randevuda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Fox TV'nin dikkat çeken dizisi bu akşam 20.00'da Fox TV'de ekrana geliyor. Heyecan dolu bir bölümün ardından bu akşam 106. kez ekrana gelecek O Hayat Benim'de neler yaşanacak? İşte O Hayat Benim'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle ilgili önemli ipuçları...

16-10/23/o-hayat-benim-106-bolum.Jpeg

O Hayat Benim 106. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

Heyecan dolu bir bölümün ardından süren bir haftalık meraklı bekleyiş bu akşam 20.00'da son buluyor. Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim 106. bölümüyle sevenleriyle buluşuyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fragmanlarda 106. bölümde yaşanacak önemli gelişmeler ile ilgili ipuçları verildi.

 

 

O Hayat Benim 106. Bölümde Hangi Gelişmeler Yaşanacak?

Fox TV'nin uzun soluklu televizyon projesi O Hayat Benim bu akşam 106. bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde birçok önemli gelişme yaşanacak. Nuran, Efsun'dan alınarak yeni bir yuvaya yerleştirilecek. Arda ve Efsun Nuran ellerinden alındığı için adeta yıkılacak. Efsun Nuran'ı sadece gerçek anne babasını açıklarsa geri alabilecek. Nuran'ın gerçek anne babası ortaya çıkacak mı? Efsun Nuran'ı alabilmek için ne yapacak? Nuran'ın gerçek anne babasını öğrendiğinde tepkisi ne olacak? Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 106. bölüm ile ilgili tüm soru işaretleri bu akşam 20.00'da son buluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin