O Hayat Benim 121. bölüm fragmanı Bahar'ın zor kararı

FOX ekranlarında yayın hayatına devam eden O Hayat Benim dizisinin dün akşam yayınlanan 121. bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 20:51
Yeni Bölüm

FOX ekranlarında yayın hayatına devam eden O Hayat Benim dizisi Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Heyecan dolu 121. bölümüne Cemal’in cansız bedeninin bulunması ve Bahar'ın vermesi gereken zor karar damgasını vurdu.

17-02/20/o.jpg

Dizinin, Bahar imkansız bir kararın eşiğinde, canı pahasına bir seçim yapmaya mecbur kalır. Bahar’la Ateş'in ölümle burun buruna gelmesiyle birlikte korkunç bir sır ortaya çıkar. Bahar imkansız bir karar vermek zorunda kalır. Bunu Ateş ile birlikte paylaşmaya cesaret dahi edemeyen Bahar bu yükü de tek başına taşıyamayacağını bilmektedir. Bu sırada Bahar'ı dünyalar kadar mutlue decek bir olay olur. Küçük Nuran ilk defa Bahar'a anne der.

Öte yandan reyting rekorları kıran O Hayat Benim 121. bölümünde Nuran’ı kaybetmesinin ardından Efsun kendini çalışmaya verir ve konfeksiyon atölyesi için ilk müşterisini bulur.

Cemal’in öldüğünün kesinleşmesiyle polis Müge ve Zeynep'den şüphe duyar. Kızlarını korumak için Sultan ile Hülya ise elinden geleni yapmaya çalışır.

Üç sezondur yayın hayatına başaraıyla devam eden dizi O Hayat Benim 122. bölümüyle 26 şubat pazar akşamı ekranlarda yerini alacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin