O Hayat Benim dizisinin yayın günü değişti

Ekranların uzun soluklu dizisi O Hayat Benim'in yayın gününün değiştirildiği duyuruldu. Dört sezondur hayranlarıyla Pazar akşamları buluşan dizi hangi gün yayınlanacak?

Sibel Karagöl
03 Nisan 2017 - 19:59
Gündem

Ekranların uzun soluklu dizisi, başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Ceren Moray ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim'in yayın günü değişti. Hayranlarıyla Pazar akşamları buluşan dizi, bu hafta yayınlanacak 128. bölümünden itibaren yeni yayın gününde sevenleriyle buluşmaya hazırlanacak.

17-04/03/o1.jpg

Halen dördüncü sezonuna tüm heyecanı ve gerilimiyle devam eden dram dizisi O Hayat Benim artık Pazar günleri yerine, Salı günleri ekrana gelecek. “O Hayat Benim” 11 Nisandan itibaren her Salı saat 20:00'de ekranlarda yerini almaya devam edecek.17-04/03/o2.jpg

Şubat 2014'de yayın hayatına başlayan ve bu sezon oyuncu kadrosunda büyük değişikliklere imza atan O Hayat Benim dizisinin yayın günü değişmesiyle, dizinin hayranları erken final haberi gelme ihtimalini düşünmeye başlamıştı.

17-04/03/7.jpg

Sosyal medyada ve haber sitelerinde O Hayat Benim'in final yapacağı söylentilerine dizinin yapımcısı Pastel Filmden açıklama geldi. O Hayat Benim dizisinin sezon sonu olarak belirtilen Haziran ayına kadar devam edeceği ve çekimlerin tüm hızıyla yeni hikayeler ve karakterlerle sürdüğü Pastel Film adına Efe İrvül tarafından vurgulandı.

17-04/03/b.jpg

Can Sinan, Ali Ercivan Mert Meriçli'nin senaryo ekibinde yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sadullah Şentürk'ün oturduğu O Hayat Benim  128. bölümüyle 11 Nisan Salı saat 20:00'de Fox ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin