O Hayat Benim'in yıldızı Ceren Moray'dan şok itiraflar!

Ceren Moray: ''Çalışma koşulları yüzünden 39 kiloya düştüm...''

resim yok
24 Haziran 2014 - 16:29
Röportaj

Ceren Moray: ''Çalışma koşulları yüzünden 39 kiloya düştüm...''

Genç oyuncu Ceren Moray, dizi setlerindeki sağlıksız çalışma koşulları yüzünden 39 kiloya kadar düştüğünü söyledi.

Moray, ''42 saat hiç uyumadan çalıştığımız günler oluyor'' dedi.


Mer­yem Uzer­li­'nin 'Tü­ken­miş­lik sen­dro­mu­' ya­şa­dı­ğı­nı be­lir­tip Al­man­ya­'ya kaç­ma­sıy­la gün­de­me ge­len di­zi set­le­rin­de­ki uzun ça­lış­ma sa­at­le­ri­ne bir tep­ki de 'Ka­vak Yel­le­ri­' di­zi­siy­le yıl­dı­zı par­la­yan Ceren Moray'­dan gel­di.

 

42 SA­AT UYU­MA­DAN ÇA­LIŞ­TIM

Sağ­lık­sız ça­lış­ma ko­şul­la­rı yü­zün­den 39 ki­lo­ya düştüğünü belirten Moray, şöyle konuştu:

''42 saat boyunca hiç uyumadan çalıştığımız zamanlar oldu. Yoğun çalışma temposu sebebiyle de düzenli yemek yiyemiyordum.

Birçok öğünü atlamak zorunda kalıyordum. Eve geç saatlerde gidince de yatmadan önce midem yanmasın diye bir şeyler yemedim. İşte o dönem 39 kiloya kadar düştüm.

Alışveriş yaparken üstüme bir şey olmuyor diye kıyafet kabininde ağlıyordum'' diye konuştu. Genç oyuncu dizi saatlerinin kısalmasıyla her şeyin yoluna gireceğini de sözlerine ekledi.[reklam]

KiLO ALMAK iÇiN DOKTORA GiTTiM

Her­ke­sin ak­si­ne ki­lo ver­mek ye­ri­ne ki­lo al­mak için dok­to­ra git­ti­ği­ni di­le ge­ti­ren Ceren Moray, ''Ki­lo al­mak için fark­lı bir bes­len­me prog­ra­mı uy­gu­la­dım. Ge­ce ya­tar­ken ha­mur işi ve­ya kı­zart­ma yi­yip uyu­yor­dum. Bu sa­ye­de ki­lo al­dı­m'' şek­lin­de ko­nuş­tu.

 

OYUNCULUK DIŞINDA B PLANIM VAR

Oyunculuk dışında bir B planı da olduğunu belirten Moray, ''Daha önce de standartlara köle olmamak adına garsonluk yaptım.Yi­ne ya­pa­rım.

İs­te­me­di­ği­niz iş­ler­de, is­te­me­di­ği­niz ko­şul­lar­da ça­lı­şıp 'Bu­na mec­bu­ru­m' de­mek in­sa­na zu­lüm gi­bi ge­li­yor. Öz­gür his­set­mek için cep­te hep bir B pla­nın ol­ma­sı ge­re­ki­yo­r'' de­di.

 

 

EZGİ ASAROĞLU'NUN SAMİMİ AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin