resim yok
28 Nisan 2012 - 00:00

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Çağatay karakteriyle beğeni toplayan Hakan Meriçliler’in bir süredir aşk yaşadığı manken Senem Kuyucuoğlu ile artık görüşmediği ortaya çıktı

Dizide kullandığı “Sevgılım, ohhh yooo, sesim seni etkiledi mi?” gibi cümleler günlük hayatta espri konusu haline gelen Meriçliler’in Kuyucuoğlu’na kızgın olduğu öğrenildi.
Meriçliler arkadaş ortamında tanıştığı Kuyucuoğlu’yla önce aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmiş, ardından ilk kez İzmir’de görüntülenmiş, daha sonra da sık sık İstanbul gecelerinde objektiflere takılmaya başlamıştı.
İddiaya göre Meriçliler yakın çevresine sorunlu bir dönem geçirdiği için kendisine manevi destekte bulunduğunu anlattığı Kuyucuoğlu ile gittiği her yerde basını karşısında görünce başlarda şaşkınlığını gizleyemedi. Ardından bu durumdan rahatsız olan Meriçliler, basını Kuyucuoğlu’nun bilgilendirdiğini öğrendi ve ünlü mankenle görüşmeyi kesti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin