resim yok
14 Mayıs 2014 - 11:45
Magazin

Burcu kükredi!

Burcu Esmersoy'un Buse Terim'in kına gecesinden neden erken ayrıldığı ortaya çıktı.


Galatasaraylı olan sunucu, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şarkısı çalınıp Cimbom'a küfür edilince kınayı terk etti.

 

ŞOK İDDİALAR!

İmparator Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim'in 09 Mayıs'taki kına gecesiyle ilgili şok iddialar ortaya atıldı...

 

GS-FB KRİZİ

Anne Fulya Terim'in sahibi olduğu şirketin Sait Halim Paşa Yalısı'nda organize ettiği gecede; Galatasaray-Fenerbahçe krizi çıktı!

 

Ünal Aysal ve Fatih Terim arasındaki soğuk savaş nedeniyle camiaya tepkili olan Buse Terim'in yakınları; gecede GS Başkanı Aysal'a gönderme yaptı.

 

Damat Volkan Bahçekapılı gibi koyu Fenerbahçeli olan bir diğer grup ise Sarı-Lacivertli takımın şampiyonluk şarkısı olan "Akşama Geleceğim" eşliğinde eğlendi.

 

DAVETİ İLK TERK EDEN İSİM OLDU!

Coşkunun iyice artmasıyla bir grup; Galatasaray'a hep bir ağızdan küfürler etmeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken orada olan Burcu Esmersoy ise olanlar karşısında şaşkına döndü.

 

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan güzel sunucu, tepkisini ortaya koyarak geceden ilk ayrılan isim oldu. Bu dedikoduların kulaktan kulağa yayılmasıyla Cimbom taraftarları twitter'dan Burcu Esmersoy'a destek yağdırdı.[reklam]

Kına gecesindeki ezeli rekabet gerginliğiyle bir kez daha gündeme gelen Buse Terim ve dedikodunun kahramanı Esmersoy ise konuyla ilgili sessiz kaldı.

 

NEŞELİ START KÖTÜ SON

Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki kına gecesine tek başına katılan Burcu Esmersoy, davetin başında hayli neşeliydi. Eline kına da yaktıran güzel sunucu, Galatasaray'a hakaretler yağdırılmaya başlanınca "İşim var" diyerek geceyi ilk terk eden isim oldu.

 

DAMAT FENERLİ

Emre Belözoğlu'nun yeğeni olan Volkan Bahçekapılı, Belözoğlu gibi koyu bir Fenerbahçeli.

 

YOLLAR DÜŞMANCA AYRILDI

GS Başkanı Ünal Aysal'la yıldızı bir türlü barışmayan Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörlüğü'nden ayrılırken de Aysal'ı suçlamıştı.

 

 

ÜNLÜLERİN DÖVÜŞ KULÜBÜ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin