resim yok
22 Ağustos 2011 - 00:00

 

Müjde Ar’ın tecavüz sahnesi ’İffet’in dizi versiyonunda da yer alacak. Sahne Fahriye Evcen’i korkutunca rol ’fettan gelin’ Deniz Çakır’a kaldı.
 
Sinema filmi İffet’in ünlü tecavüz sahnesi, dizi versiyonunda da yer alacak. Yapımcı Turgut “Fahriye Evcen o sahne için kaygılanınca Deniz Çakır geldi” dedi.
 
Müjde Ar ve Faruk Peker’in 29 yıl önce oynadığı ve araba camındaki tecavüz sahnesiyle Türk sinema tarihinin en çok konuşulan filmlerinden biri olan ‘İffet’in, dizi versiyonu Eylül’ün ikinci haftası izleyiciyle buluşacak. RTÜK nedeniyle çekilmeyeceği konuşulan tecavüz sahnesiyle ilgili olarak dizinin yapımcısı GOLD Film’in sahibi Faruk Turgut son noktayı koydu. Turgut “O meşhur sahneyi çekeceğiz, ama filmdeki kadar cesur olmayacak. Belirli bir estetik içerisinde yapacağız” dedi. Faruk Turgut, dizide Fahriye Evcen’in neden rol almadığı konusuna açıklık getirdi.
 
'Ezilirim korkusu’
 
Turgut “Projenin adı ‘İffet’ olunca insanın aklına hep o sahne geliyor. Fahriye’de ‘Bunun altında çok ezilir miyim’ diye kaygısı vardı. Mutsuz olacağına diğer dizilerimizden ‘Yalancı Yarim’e aldık Fahriye’yi” dedi. Deniz Çakır’ın tecavüz sahnesiyle ilgili ne düşündüğü konusunda ise “Deniz Çakır’ın tecavüz sahnesiyle ilgili hiç tereddütü olmadı. 4 bölüm okuyarak girdi bu işin içine, toplam 360 sahneyi okudu ve o bir sahneyi baz almadı” diye konuştu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin