O Ses Türkiye'ye Ebru Gündeş konusunda eleştiri!

"Ebru Gündeş’in sonu gözyaşlarına bağlanan konuşması salonda alkışlandı. Sanki Reza Zarrab, bir yolsuzluk operasyonunda tutuklanmamış gibi..."

resim yok
27 Aralık 2013 - 12:04
Magazin

"Ebru Gündeş'in sonu gözyaşlarına bağlanan konuşması salonda alkışlandı. Sanki Reza Zarrab, bir yolsuzluk operasyonunda tutuklanmamış gibi..."

 

Milliyet Cadde yazarı Asu Maro, bugünkü köşesinde gündemdeki konuyu değerlendirdi.

 

İşte o yazıdan satır başları:

''Ülkede yer yerinden oynarken iki lafın arasında bu da soruluyordu, kabul edelim: Ebru Gündeş 'O Ses Türkiye'ye çıkacak mı? 'Aman ne önemli konu' diyenler dahil, hepimiz o başlığı görünce bir tıklıyorduk.

Nitekim yayına çıkacağı duyuruldu, hak verdik, çıkacaktı tabii, tamam, kocası Reza Zarrab tutuklanmış olabilir, ama o başka bu başkaydı. Bu memleketin bunca yıllık sevilen bir şarkıcısını kocasıyla birlikte değerlendirilecek değildi.

Kendisinin de söylediği gibi o geçirdiği ağır rahatsızlıktan on gün sonra nasıl televizyona çıktıysa gene çıkar, işini yapardı.

 

TAHMİN ETMEMİŞTİK...

Ama bunun bir Reza-Ebru aşkını kutsama ayinine dönüştürüleceğini tahmin etmemiştik sanırım.

Önce Acun Ilıcalı aldı sözü, Ebru'nun diyecek çok şeyi vardı ama demek de istemiyordu aslında...

Gelgelelim dinliyorduk biz. Sonrası malum, sonu gözyaşlarına bağlanan bir 'Biz birbirimizi çok sevdik, iyi günde kötü günde diye birbirimize söz verdik, bu karanlık günler hemen geçsin, çocuğum incinmesin' konuşması. Ve neye geldiğini anlayamadığımız alkışlar. Evet, bu konuşma alkışlandı salonda.

Sanki Reza Zarrab bir yolsuzluk operasyonunda tutuklanmamış da başına bir doğal afet gelmiş gibi, ya da saldırıya uğramış gibi...[reklam]

O KADAR ÇOK ACI VAR Kİ...

O kadar çok acı var ki hayatımızda

Nasıl örnek vermeli, ekmek almaya giderken kafasına gaz fişeği gelmiş Berkin'den mi, parkta otururken yaralanıp 36 yıllık hayatını başa sarıp her şeyi yeniden öğrenerek hayata tutunmaya çalışan Lobna'dan mı? Oğlunun acısına dayanamayan kalbi 48 yaşında duran Fatma Ayvalıtaş'tan mı? Hangi birinden?

O kadar çok acı var ki hayatımızda, burnumuzun dibinde, hangisinden söz etsek daha iyi anlaşılır o sevdiğinden ayrı kalma duygusu?

Acılar birbiriyle tartılmaz evet, herkesin derdi tasası kendine büyük, kuşkusuz. Ama rica ediyorum söyleyin; bu çıkıp ekranda dertleşilecek, ağlanacak ve de alkışlanacak bir durum mudur?

Ve sahiden o salondaki insanlar tam olarak neyi alkışlıyordu?

Benim Acun kadar büyük bir kalbim olmadığı için anlayamıyorum herhalde...

 


 

EBRU GÜNDEŞ'İN YENİ YIL HÜSRANI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin