resim yok
15 Ocak 2014 - 11:38
Magazin


O takımı giymek için...

Aldığı para dudak uçuklattı!

Dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödül töreninde 1.500 Euro'luk takım elbisesindeki renk seçimi çok eleştirilen ve dalga geçilen Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin, bu kıyafeti giymesi karşılığı Dolce& Gabbana'dan 1 milyon Euro aldığı öğrenildi.

 

İşte detaylar:

 

TAKIM ELBİSESİYLE ÖN PLANA ÇIKTI

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun ipi göğüslediği 'Ballon d'Or 'dünyada yılın futbolcusu' ödül töreninde, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi de takım elbisesiyle ön plana çıktı.

 

'ELEKTRİK KIRMIZISI'

Son yıllarda Ballon d'Or törenlerine giydiği kıyafetlerle dikkat çeken Lionel Messi, bu kez 'elektrik kırmızısı' renkli elbisesiyle konuşuldu.

 

DOLCE&GABBANA

Arjantinli yıldız, elbise seçiminde doğal olarak kıyafet sponsoru Dolce&Gabbana'dan vazgeçmedi.

 

DEĞERİ?

Messi'nin giydiği takımın yaklaşık değeri ise 1.500 Euro'ydu.[reklam]

RONALDO'NUN KOSTÜMÜ 3 BİN EURO

Gecenin galibi Cristiano Ronaldo ise tıpkı Messi gibi klasik markası Dsquared'den giyindi.

Portekizli'nin kostümünün değeri ise 3 bin Euro civarındaydı.

 

İLGİNÇ İDDİA

Herkes Messi'nin elektrik kırmızısı takımını eleştiri yağmuruna tutarken, İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo ilginç bir iddia ortaya attı.

 

GİYDİĞİ TAKIM İÇİN...

Arjantinli yıldızın anlaşmalı olduğu Dolce Gabbana'dan bu tip organizasyonlarda istenilen takımları giymek için ekstra para aldığını yazan gazete, Ballon d'Or gecesinde giydiği takım için 1 milyon Euro aldığını iddia etti.

 

 

GERÇEK HAYATTA DA 10 NUMARA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin